Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.662
- Поени од реакции
- 11.808
Пачеко > (Даунинг + Кол) x 2Даунинг е слаб. Тој Пачеко не знам што толку го форсирате. А и Џо Кол не е толку лош.
Пачеко > (Даунинг + Кол) x 2Даунинг е слаб. Тој Пачеко не знам што толку го форсирате. А и Џо Кол не е толку лош.
Од тоа што јас го гледамПачеко > (Даунинг + Кол) x 2
Како увиде дали е лош кога ни 10 минути не изигра?Даунинг е слаб. Тој Пачеко не знам што толку го форсирате. А и Џо Кол не е толку лош.
Е па ништо не си изгледал Кол освен со Рома друго ништо не изигра на ниво (и од тоа малку што го изигра). Даунинг го видовме. Борини беше слаб, али допрва ќе го видиме. Пачеко не си го гледалОд тоа што јас го гледам
Кол > (Даунинг + Пачеко + Борини)
На подготовките заедно со Шелви беа убедливо најдобрите играчи на Ливерпул. Измислен е за стилот на игра на Роџерс. Арно ама предност добиваат копуци како Даунинг и Кол. Затоа и ќе губимеПачеко го немам гледано од Еуро У19 мислам во 2010. Незнам како игра сега, ама тогаш мајче ебаваше, најдобар убедливо во Шпанија, а играше и Тиаго Алкантара, Каналес(мислам) и др слични големи шпански таленти. Мислам дека беше прв стрелец на првенството. Сите каталноски медиуми пишуваа статии во кои се жалеше што си заминал од Барселона. Не верувам да има уназадено дечкото, треба да му се дадат повеќе шанси и ќе го покаже неговиот несомнен талент, огромен.
Кладба у аватар на месец дена сакаш?За Сахин не се надевајте премногу, 90 посто е наш играч, Волкот ако го сакате со задоволство ви го даваме.
Ни треба и десно крило оти ова денеска што го видовме од крилата наши беше за взатвор....Real Madrid TV: Nuri Sahin is already a Liverpool player.
нема потреба тоа е се од летниов трансфер период едино уште демпси би го очекувал што се однесува од трансфери друг не , а за демпси да дојде треба адам да си појдеНи треба и десно крило оти ова денеска што го видовме од крилата наши беше за взатвор....
АлелујаReal Madrid TV: Nuri Sahin is already a Liverpool player.
И тој ќе бидит. Туку стварно доста е. Еве бин Ладен уште не заиграл, Пачеко не добил шанса итн итн. Па и Демпси ехаааа.нема потреба тоа е се од летниов трансфер период едино уште демпси би го очекувал што се однесува од трансфери друг не , а за демпси да дојде треба адам да си појде
Не ме викај копук, она ме викаше така . Еми шо да прам сега јас да не сум крив така што сонував, а да ти кажам право ко го видов оти Гера стартува некој чудни вибрации чувствував оти тој ќе ни ја реши за жал така испадна....Алелуја
--- надополнето: 18 август 2012 во 23:34 ---
И тој ќе бидит. Туку стварно доста е. Еве бин Ладен уште не заиграл, Пачеко не добил шанса итн итн. Па и Демпси ехаааа.
Инаку the_kop вака ли бе копук еден сонуваше дека ќе победиме? Ти реков јас не е на арно работата. Секогаш е обратно. Сега со Сити сакам да сонувате оти ќе изгубиме 0-3
--- надополнето: 18 август 2012 во 23:39 ---
П.С И Шенкли првата ја изгубил 4-0 а пошто Роџерс е новиот Шенкли нема причина да се секирате и да му пцуете жена
За голот на Гера, Биафрата е крив. Си знае он зашто...Не ме викај копук, она ме викаше така . Еми шо да прам сега јас да не сум крив така што сонував, а да ти кажам право ко го видов оти Гера стартува некој чудни вибрации чувствував оти тој ќе ни ја реши за жал така испадна....