Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Со време почнаја повредите, досега тројца одбрамбени по писка.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Можеме да ти кажеме повредени кои се (Џонс, Смолинг, Еванс) и нема да настапат, а со кои ќе играме тешко некој досеа да успеал да ја погоди стартната постава некад на Фергусон.

И не му се лути на РвП бе, ни Гастон Рамирез нејќе у Серие А да игра, РвП ќе сакал :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 август 2012 во 16:20 ---
Paul Pogba сака да игра, a Перси и онака неможе ке му скрши нога некој ко Киелини, вака побезбеден е таму

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Paul Pogba сака да игра, a Перси и онака неможе ке му скрши нога некој ко Киелини, вака побезбеден е таму
На Погба агент му е Раиола нашите на сакаа да му дадат пари на Раиола , а вашите му дадоа и така Погба заврши кај вас.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
На Погба агент му е Раиола нашите на сакаа да му дадат пари на Раиола , а вашите му дадоа и така Погба заврши кај вас.
епа и нашите нејкеа да му дадат 250к плата на Перси :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нека си игра погба сеа таму,али прво нека го почека менаџерот да излезе од затвор,можеби таму ке смисли некоја нова формација како се ‘‘игра‘‘ фудбал и ’’завршува‘‘ натпревар :pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos:Италијански Фудбал:pos::pos:

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Нека си игра погба сеа таму,али прво нека го почека менаџерот да излезе од затвор,можеби таму ке смисли некоја нова формација како се ‘‘игра‘‘ фудбал и ’’завршува‘‘ натпревар :pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos:Италијански Фудбал:pos::pos:
?

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Ау се извинувам не добил чоекот затворска казна за местење натпревари ,само забрана за работа поради местење натпревари

Juventus manager Antonio Conte gets 10-month match-fixing ban
сеа глеа малце дека си љут, пробуваш демек да провоцираш ама у погрешна насока

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дај бе не се замарате гледате со посебни потреби дека е. За Погба ни било криво него за РвП ич не му било криво, за малце и ќе поверував.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Го преселив на идивиди форум и така опомени не делуваа.

2

~2A

Гостин
Фергусон бил да ги гледам Фулам?

Мене на ум ми паднаја две три опции.... :icon_lol:

Прва: Од страна на Фулам изјавија пред 1 недела дека одбиле "мизерна" понуда од страна на Манчестер Јунајтед,што значи можеби Фергусон бил да го следи него.
Кај овој играч ми се допаѓа тоа што физички е јак и висок.Иако е офанзивен играч,Фергусон може да го врати во дефанзивата што значи ќе има некој кој што ќе го замени Сколс (веќе е стар),а и Керик веќе не е во цутот на младоста,но има уште 1-2 сезони во него. ;)
Сетете се против Манчестер Сити,односно Јаја Туре vs Сколс,колку изгледаше инфериорен Сколс за разлика од Ј.Туре.

Втора (невозможна): Лев бек Рисе (?!), колку што ме држи помнењето овој не е баш прилично млад,а и во душата е Лузерпулец... овај де Ливерпул :icon_mrgr:
Така да пиши X овде.

Трета : Ја анализира играта на Фулам, бидејќи играме со нив второ или трето коло?

Kajgana Shop

На врв Bottom