Фан Клуб: Арсенал

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ниту Зола имаше титула во ПЛ, ни Џерард има титула ама се легенди еве пред неколку дена овој Хиберт од Евертон го даде првиот гол во кариерата за Евертон и цел стадион влезе внатре да прослави со него.
Легенда не се станува со трофеи легенда се станува со тоа шо ке ги респектираш и обожаваш оние шо во ист момент истото го прават за тебе(клубот и навивачите) затоа шо само од нив можеш да ја добиеш титулата легенда тие се оние шо прават да се чувствуваш како легенда

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Се мислев дали да пишам, али сепак, ќе пишам :icon_mrgr:
Видеово е сосема на место, ама многу себично се гледа само од една страна. Е сега точно, Арсенал го направи Перси супер ѕвезда, меѓутоа реално ако гледаме на работите и според политиката на Арсенал, ван Перси во неговата кариера немаше да има титула ПЛ, пак ќе повторам РЕАЛНО ако гледаме на работите. Друго, го дадовте на нас, сварно лут ривал, секогаш утакмиците се колење, но ако не дојдеше кај нас Сити ќе го земеа, а сити го сметате за помал ривал од нас? Добро, да, зошто "ривалството" со Јунајтер е со ГОДИНИ за разлика од Сити што трае година да речам, но меѓутоа почна да постои, ќе појдеше кај нив и како што кажува типот од видеото, директно ќе се засилеше конкурентот. Така од ова проислегува дека и Насри и Клиши се сосема еднакви предавници како и РвП зошто заминаја од Арсенал во директниот конкурент за титулата што подоцна е уште потрагично зошто тој конкурент ОСВОЈУВА ТИТУЛА. Можда Јунајтед нема да освои титула нареднава сезона, се е релативно. И пак ќе се вратам на првите реченици што ги пишав. Реално гледано (МОМЕНТАЛНО) РвП може многу повеќе да постигне со Јунајтед, него со Арсенал. Многу јаки играчи ви заминаја гледајки ја политиката и знаејки ја силата. Тоа е реалноста. Само зборот ми е дека треба да се гледа и од 2те страни. Доколку РвП останеше кај вас ќе беше само легенда без поголем(да речам) трофеј, мада он и сега е легенда и е впишан во историјата без разлика на неговиов потег, за разлика сега кога дојде во Јунајтед реално може да освои нешто повеќе што секој фудбалер се стреми кон тоа.
Поголем предавник е од Насри...Клиши не го ни сметам за предавник,знаеш каков играч беше,мислам алооо сите славевме кога си отиде :)
Како бе со Арсенал немаше да освои ПЛ? Како што кажа се е релативно.Ја викам дека со Јунајтед нема да освои.Шо праиме сега? ЗНачи нема врска то.
А РВП легенда у Арсенал? хахаха,чил аут.Не зезај.То е претеризам.Ќе видиш каква легенда е кога ќе дојде на Емирати со твојот тим ;) И да не ме јебеш у мозок дека всушност платата не беше целата работа.Тука нема ебење,225 илјади фунти...хммм у Арсенал максимумот беше 130...Така да гледај.
Гнаса од човек,страшен фудбалер.Да се надеваме дека и тоа страшен фудбалер ќе се преимени и смешен фудбалер,со една добра повреда :) Без љутиш,види Тевез и немој да ме јебеш дека нишо лошо не му посакуваш :)

Со среќа во новата сезона,да завршите зад Арсенал. :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. и дали ќе има некој да пушти добар линк, со English commentary? :noze:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Еј стварно,не бидете пеееери,дајте добар стрим :)

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34

сакал да игра за утд уште како мал ? аха да
пратете на 1:40
Глеј сега ...јас колку шо разбрав од пресот , Ван Перси никаде не рече дека уште од дете сакал да игра у јунајтед ..туку рече ..
"Кога сум во тешка ситуација ..го прашувам малото дете у мене ..а тоа ми рече Јунајтед.."..е сега ,како тоа од мал сакал да игра у Јунајтед?..
Јас тоа го сватив како суперлатив ..и дека он се споредува ..како мало дете ..шо и не е баш добро : ))
Позз се најдобро у Пл (y)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Видеово е сосема на место, ама многу себично се гледа само од една страна. Е сега точно, Арсенал го направи Перси супер ѕвезда, меѓутоа реално ако гледаме на работите и според политиката на Арсенал, ван Перси во неговата кариера немаше да има титула ПЛ, пак ќе повторам РЕАЛНО ако гледаме на работите. Друго, го дадовте на нас, сварно лут ривал, секогаш утакмиците се колење, но ако не дојдеше кај нас Сити ќе го земеа, а сити го сметате за помал ривал од нас? Добро, да, зошто "ривалството" со Јунајтер е со ГОДИНИ за разлика од Сити што трае година да речам, но меѓутоа почна да постои, ќе појдеше кај нив и како што кажува типот од видеото, директно ќе се засилеше конкурентот. Така од ова проислегува дека и Насри и Клиши се сосема еднакви предавници како и РвП зошто заминаја од Арсенал во директниот конкурент за титулата што подоцна е уште потрагично зошто тој конкурент ОСВОЈУВА ТИТУЛА. Можда Јунајтед нема да освои титула нареднава сезона, се е релативно. И пак ќе се вратам на првите реченици што ги пишав. Реално гледано (МОМЕНТАЛНО) РвП може многу повеќе да постигне со Јунајтед, него со Арсенал. Многу јаки играчи ви заминаја гледајки ја политиката и знаејки ја силата. Тоа е реалноста. Само зборот ми е дека треба да се гледа и од 2те страни. Доколку РвП останеше кај вас ќе беше само легенда без поголем(да речам) трофеј, мада он и сега е легенда и е впишан во историјата без разлика на неговиов потег, за разлика сега кога дојде во Јунајтед реално може да освои нешто повеќе што секој фудбалер се стреми кон тоа.
А која гаранција ја има дека кај јунајтед ќе освои титула? Свесен си ти дека ако сити по полусезона има заостанување од првиот на табелата, спремни се да ги донесат меси и роналдо?
Можат да ве купат сосе бабата од фергусон!

А дали е предавник РВП или не, огледај се на Тевез кога замина од кај јунајтед!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ако си пишал, секој слободно може да се искаже.
..но ако не дојдеше кај нас Сити ќе го земеа, а сити го сметате за помал ривал од нас?
Кога веќе си оди, го даваме на тој што дава повеќе пари. Искрено, ме заболе за Сити или Јунајтед.
Така од ова проислегува дека и Насри и Клиши се сосема еднакви предавници како и РвП зошто заминаја од Арсенал во директниот конкурент за титулата што подоцна е уште потрагично зошто тој конкурент ОСВОЈУВА ТИТУЛА.
Па СЕ` предавници. Особено тоа На$ри педерчето.
РвП може многу повеќе да постигне со Јунајтед, него со Арсенал.
Можеби, а може и не. Може да се повреди во понеделнк и да отиде у курац.
Доколку РвП останеше кај вас ќе беше само легенда без поголем(да речам) трофеј, мада он и сега е легенда и е впишан во историјата без разлика на неговиов потег.
Па малку ли е да бидеш легенда на еден клуб. Тоти не е легенда во Рома? Икона е, црква ќе му изградат. РВП не е легенда во Арсенал, само бивш играч.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
sto ke postigne poveke kaj vas be koi ste vie sto e taa tolku golema razlika ke prajme muabet naprolet ok
Види вака. Значи јас не реков дека 100% ќе освои во Јунајтед. Туку убаво неколку пати потенцирав и се навлеков на РЕАЛНАТА и МОМЕНТАЛНАТА состојба на 2та клуба, затоа пишав и дека се е релативно. :)

Е сега да не ги цитирам сите ќе зборнам за Тевез. Со Тевез ситуацијата е сосема друга. Значи ние имавме можност да го откупиме, али управата не го напраи тоа. И до ден денеска воопшто не го гледам како предавник (исто и како Харгривс) туку единствено го мразам поради што е гнасно копиле(по карактер) и дека праи детски испади како тоа што беше RIP Fergie. Друго постои можност да биде наречен предавник(иако пак ќе кажам дека јас не го гледам така) зошто заминува во Сити. Значи едно е да замине во Сити, а друго би било да замине во Челзи, Ливерпул или Арсенал. РвП да заминел во Лондонски клуб или поточно Тотенхем ДА, ама вака?
Некој од членовите напиша многу убава реченица во ЕПЛ темата, а тоа беше: Што ако РвП заминеше во Евертон на пример(праиме хипотетички муабет дека Евертон има прејак состав и се бори за ПЛ)? Тогаш ќе беше предавник? Го зајакнува конкурентот. И Фабрегас од таа логика испаѓа предавник зошто исто така го зајакнува конкурентот, но не за титулата во ПЛ, туку за титулата во ЛШ. Тие некои работи се поврзани, го разбирам гневот, ама пак на крај краева секој играч си има договор. Значи до некаде затоа постои и договорот. :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
КАКО БЕ,ЗНАЧИ АРСЕНАЛ И МАНЧЕСТЕР НЕ БИЛЕ РИВАЛИ.
МРШ ДА НЕ ВЕ ГЛЕДАМ....САМО ГЛУПОСТИ ДА СЕ ТРЕСЕЛО...ВО АНГЛИЈА ДЕРБИЊА БИЛЕ САМО ГРАДСКИТЕ,ДРН ДРН,ЧЕШИ СИ ЛОПАНО.
ПРЕМИНА ВО ЛУТ РИВАЛ,ИЗЈАВУВАШЕ ДЕКА ГО САКА КЛУБОТ,ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА СИ ОДИ,А ТИПАЦОТ ПРЕМИНА ВО ЕДЕН ОД НАЈЛУТИТЕ РИВАЛИ И ТОА ЗА ПАРИ.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Само Насри ви е предавник Перси не едино Насри јадеше гомна кога го напушти Арсенал и сереше за се и сешто за клубот дека не можеле титула да освојат и што ти ја знам дека клубот е заникаде и слични срања А Перси си кажа своето дека сака да си замине во друг клуб и крај на приказната барем не јадеше гомна ни за клубот ни за управата ни за Венгер ни за никој, само има напалени копињаци од арсенал кој серат дека бил предавник и слично на крај краева ако не ви беше Перси минатата сезона ке немаше кој голови да ви дава а Насри гомното што направи за Арсенал а што направи Перси за Арсенал ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Walcott, Gervinho, Podolski.
Substitutes: Mannone, Djourou, Coquelin, Santos, Ramsey, Arshavin, Giroud.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
КАКО БЕ,ЗНАЧИ АРСЕНАЛ И МАНЧЕСТЕР НЕ БИЛЕ РИВАЛИ.
МРШ ДА НЕ ВЕ ГЛЕДАМ....САМО ГЛУПОСТИ ДА СЕ ТРЕСЕЛО...ВО АНГЛИЈА ДЕРБИЊА БИЛЕ САМО ГРАДСКИТЕ,ДРН ДРН,ЧЕШИ СИ ЛОПАНО.
ПРЕМИНА ВО ЛУТ РИВАЛ,ИЗЈАВУВАШЕ ДЕКА ГО САКА КЛУБОТ,ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА СИ ОДИ,А ТИПАЦОТ ПРЕМИНА ВО ЕДЕН ОД НАЈЛУТИТЕ РИВАЛИ И ТОА ЗА ПАРИ.
Па сигурно од љубов за Руни не би си заминал:pos:
Вакви пари што зедовме ние , вакви пари што зема тој... па и играчот (со ризици) кој го зедоа Утд... мислам сите треба да сме пресреќни пред се поради ПАРИТЕ!
Е сега, што е проблемот...дали ќе ни донесат некој замена за СОНГ!
Колку и да ми се допаѓа Кокви , а и Фримпонг... го обожувам Диаби... но сите се млади или преповредени играчи... не сме компатабилни.

Kajgana Shop

На врв Bottom