Струмица опен фестивал

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Па немаше dress code да ве ебам, шо има веза? Сите да беа у Зепелин маици никој немаше пак да скока на Дани. И јас бев у розева кошуља. :icon_lol:
Имам и плава. Длга приказна.

Иначе пред RATM или Zeppelin незнам точно, Дани демек ги поздравува Цеца и Харис, демек отвара за нив, а сите се попалија и она почнува да си рока.
:pos:
Дека беше бе? Човек неможе нигде да те најде...

ПС: Се попали на Дани? :drk:(y)

Инаку Дани беше одлична како и секогаш, а Суперхикс....момците се полни со позитивна енергија и направија одлична журка.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Одлична вечер! На Дани си дозволивме пауза од пиењево па седнавме да јадеме, за да се вратиме пред да почнат Суперхикс. Браво за дечкиве стварно! Уште еднаш докажаа дека знаат да направат убава атмосфера која зрачи од позитивна енергија:) А оние шупацине што сакаа да се истакнат и стоеја, ќе ги најдам че ги патошем :icon_lol:

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Ова повеке ми личеше ко концерт на Суперхикс отколку на Прљаво казалиште, браво за Суперхикс одлична атмосфера направија иако не сум нивни фан направија одлична забава

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Одлична вечер! На Дани си дозволивме пауза од пиењево па седнавме да јадеме, за да се вратиме пред да почнат Суперхикс. Браво за дечкиве стварно! Уште еднаш докажаа дека знаат да направат убава атмосфера која зрачи од позитивна енергија:) А оние шупацине што сакаа да се истакнат и стоеја, ќе ги најдам че ги патошем :icon_lol:
Имаше места каде што неможеше да не стоиш мирен, пред мене имаше сељачана тешка која само купуваше пиво за да го фрла и да ги прска останатите. Бев утоп направен од пиво и смрдев како некој хроничен алкохоличар. Ти ја рушат цела атмосфера така и ти создаваат нервози, ама сепак Суперхикс направи јака журка и после некое време сите се откачија па заборавија да прскаат со пиво.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Кога завршија Суперхикс и се повлеков назад имаше што да видам. Се дотерале во штикли, а и една до мене ми цвичеше да не сум се туркал :facepalm: е ај да ти дремам како млада невеста на Суперхикс, јбт.

Дани :love: одлична како и секогаш. Суперхикс распалија и најавија неколку песни од новиот албум. Јако! И тука за мене завршува фестивалов. :)

Едит: а да, и хорот не беа воопшто лоши. :)
е да бе ... Најдоброто што беше помина... :( и што за џабе ќе си идам викеднот... НЕ СИ ИДАМ.. :P

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Кој беше типов???
Зочето :)
--- надополнето: 17 август 2012 во 20:28 ---
Сношти беше одлично, нема да трошам зборови да опишувам што како... супер беше.
Со „Ми пијемо“ (Ми плешемо де...) за мене заврши ова.
Аграрот за вечерва и за утре не ме интересира.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Jaс сега се прибрав дома... Градот е окупиран, и стварно не ми е јасно на шо ум се луѓето кои во огромен број идат да гледат некојаси бљувотина Цеца, која освенд шунд нема ама баш никаква друга вредност.
Јебао их турбо фолк!

А

Анноун

Гостин

Да не познавате некој на сликава, а? :icon_lol:
Де ако може појаснете која е хендикепиранава грдосија што го викате Зоче ( што историја има , и по што е толку познат) ? Да идам да му ги извадам цревата со голи раце и да му ја наполнам грдата уста со истите !

Колку мразам вакви грди болни луѓе шо замараат девојчиња на излегување. Манијак грд и прост !!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.836
Поени од реакции
10.269
Де ако може појаснете која е хендикепиранава грдосија што го викате Зоче ( што историја има , и по што е толку познат) ? Да идам да му ги извадам цревата со голи раце и да му ја наполнам грдата уста со истите !

Колку мразам вакви грди болни луѓе шо замараат девојчиња на излегување. Манијак грд и прост !!
Немам појма кој е, само сликата е епик ја видов во некоја фејсбук група. Ти право и психолошки профил му направи, од кај знаеш можеби така се погодила сликата.

А

Анноун

Гостин
камо да си во право дека е случајно , ама јасно се гледа дека се искачил сам кај девојчињата , идиот еден . Им се убутува таму . Шмекер :facepalm: .

Kajgana Shop

На врв Bottom