Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Dve cimerki/cimeri ili kako i da vi odgovara :) koi medzuostalom bi delele soba. nie sme dve cimerki, vo crniche, vo blizina na mvr. stanche petka, 50e od chovek plus smetki :) bujrum za zainteresirani =)

Малце ќе бидам офтопик, ама ако има некоја тема кај што ќе биде посоодветен мојов пост слободно префрлете го таму.

Издавам стан 50 квадрати, наместен со клима и кабелска, позади Рамстор до Државна болница.
Телефон : 072/271-314
Колку го издаваш?

Ако на некој му фали цимер во Ск нека контактира па да се договориме...

Ако има заинтересирани за цимерки за во стан нека ми пишат.
Ние сме две цимерки и бараме уште две за во стан во Центар во Ск.
За подетални информации, контактирајте ме преку ПП

Барам цимери (по можност 1ва-2ра година) шо (веќе) имаат стан шо не е многу далеку од градежен. :)

(контакт преку пп)

Зар никој не бара цимерки?
Заинтересираноста слабо, да се надеваме дека тој што бара сеуште не прочитал. Ако некој од вас познава некои што бараат, нека ми ги препорача преку порака.
Фала

Зар никој не бара цимерки?
Заинтересираноста слабо, да се надеваме дека тој што бара сеуште не прочитал. Ако некој од вас познава некои што бараат, нека ми ги препорача преку порака.
Фала
изгледа уште не се сигурни дали се примени и затоа си молчат мудро хехе поздрав

Барам цимери/ки за спрат од куќа целосно опремен, веднаш над кочо рацин водњанска, 2 спални соби, купатило и дневна со кујна.
Заинтересирани нека пишат пп за повеќе инфо.

Барам цимер, т.е бараме. Имаме стан во Аеродром. 3ца сме моментално (1 машко, две женски) 2 спални соби, трпезарија и кујна. Повеќе информации по пп за инфо.

Барам две цимерки за стан во населба Црниче, станот е 80м2, одлично опремен. Цената е 55 евра по лице. Заинтересираните нека ми пишат во порака

barame dve cimerki za vo skopje imame razgledano stan vo centar na sk ako vi odgovara slobodno pisete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom