Дали девојките препознаваат неискусни мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сака апел до сите неискусни машки. На машкиот полов орган километражник нема, така да ич да не му се секирате. А ова овде форумџикиве што се прават експертки, вошка на глава да ги полази нема да ја сетат, а па не нешто друго :).
Могуче.

А, можно е и, по некоја логика, да му треба време да сфати "што кај е", да ејакулира пребрзо, да се ублокира пред да почне со било што...има милион знаци кои апла ти покажуваат дека е неискусен (под услов девојката да имала претходно искуство).

Затоа, подобро е у старт искрено да се каже, него да ќути и да се нада дека километражата нема да му ја прочитаат...пошо полсе ќе се чуди зошто добил фала, чао, пријатно од партнерката (да, и ова се случува).

Pa mozda i ne e do momcite, ima i frigidni curi be, pa ima i nenasitni...eeeeeeeee...ne e bash taka toa...zasho vikaat za dobra partija sex treba dvajca da se pogodat(da se sakaat-the deeper the love the stonger the emotions...)

Могуче.

А, можно е и, по некоја логика, да му треба време да сфати "што кај е", да ејакулира пребрзо, да се ублокира пред да почне со било што...има милион знаци кои апла ти покажуваат дека е неискусен (под услов девојката да имала претходно искуство).

Затоа, подобро е у старт искрено да се каже, него да ќути и да се нада дека километражата нема да му ја прочитаат...пошо полсе ќе се чуди зошто добил фала, чао, пријатно од партнерката (да, и ова се случува).
Да ама сексот не е партерна гимнастика, или селекционен курс кај волците па човек во издржливост во екстремни ситуации да го оценувате.
Дали човек ако издржи 6-7 партии по дифолт го сметате за премногу искусен?
Зошто ако е така јас сум Дон Жуан, а во реалност не сум :).

Могуче.

site tie znaci moze i da ukazuvaat samo deka tipot e mnogu,mnogu popalen po devojkata i nisto drugo,ili pak se dvoumi,ili ednostavno saka i ceka devojkata da ja prezeme inicijativata,ama poradi nekoja pricina taa ne zapocnuva,tuku ceka i postapuva ama bas isto kako i deckoto,zasto toa nea ja pravi iskusna ,a deckoto go pravi neiskusen?spored koi standardi?

Да ама сексот не е партерна гимнастика, или селекционен курс кај волците па човек во издржливост во екстремни ситуации да го оценувате.
Дали човек ако издржи 6-7 партии по дифолт го сметате за премногу искусен?
Зошто ако е така јас сум Дон Жуан, а во реалност не сум :).

site tie znaci moze i da ukazuvaat samo deka tipot e mnogu,mnogu popalen po devojkata i nisto drugo,ili pak se dvoumi,ili ednostavno saka i ceka devojkata da ja prezeme inicijativata,ama poradi nekoja pricina taa ne zapocnuva,tuku ceka i postapuva ama bas isto kako i deckoto,zasto toa nea ja pravi iskusna ,a deckoto go pravi neiskusen?spored koi standardi?
Да, има луѓе кои пребрзо ејакулираат, без разлика на искуството у секост, кои се блокираат исто независно од тоа колку пати имале секс и сл...Но, неискуството се разликува од тоа...има плус уше некој елемент кој се препознава, а еве не можам да го дефинирам.

Пак ќе речам, и од мое искуство и од туѓи искуства, тврдам дека у 90 и нешо посто од случаите девојка може да препознаее некој што нема баш пракса. Се осеќа тоа некако.

Затоа, најдобро е да се признае ако си неискусен. Не е тоа ништо страшно, и многу жени немаат ама баш никаков проблем со истото, туку напротив им е симпатично.
У спортивно, сам си правиш простор да испаднеш смешен и, евентуално, да те откачат.

Ада што не ја скратиш приказната,чекај ќе ти помогнам:pos2:
Не знаат што со к*ур*т .

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Кај си бе алекс,од кога си немаме поразговарано:)
da be me snemuva,odamna si nemame porazgovarano,steta ,zatoa sto ti ne svakas se bukvalno i licno,pa prijatno e da se debatira so tebe.ama ke bide...
inaku za temava ,navistina ne mi e jasno kako bi prepoznale devojkite neiskusni mazi,a da bidat 100% sigurni deka ne lezi vinata vo samite devojki.

da be me snemuva,odamna si nemame porazgovarano,steta ,zatoa sto ti ne svakas se bukvalno i licno,pa prijatno e da se debatira so tebe.ama ke bide...
inaku za temava ,navistina ne mi e jasno kako bi prepoznale devojkite neiskusni mazi,a da bidat 100% sigurni deka ne lezi vinata vo samite devojki.

Знаеш невина девојка како реагира на прва вечер?Ги става рацете до телото,ко мисирка истегната и чека нешто да и се случи:)
Епа и овие исто,десет минути го бараат отворот,а кога ќе го најдат не се сигурни дали е внатре или надвор:)

Знаеш невина девојка како реагира на прва вечер?Ги става рацете до телото,ко мисирка истегната и чека нешто да и се случи:)
Епа и овие исто,десет минути го бараат отворот,а кога ќе го најдат не се сигурни дали е внатре или надвор:)
pa bas toa ne mi e jasno,kaj e tuka iskusnata devojka koja ke pokaze sto i kade e,a nema da ceka toa da go napravi deckoto?zar bi cekala iskusna devojka nekoj voopsto i da pocne da go bara otvorot,ona uste od samiot pocetok bi ja naredila rabotata,neli?

pa bas toa ne mi e jasno,kaj e tuka iskusnata devojka koja ke pokaze sto i kade e,a nema da ceka toa da go napravi deckoto?zar bi cekala iskusna devojka nekoj voopsto i da pocne da go bara otvorot,ona uste od samiot pocetok bi ja naredila rabotata,neli?

Прашањето е како ќе го познае,иначе за редење сама ќе си ја нареди,сигурно нема да чека да се раздени барајќи го отворот:smir:Ќе му покаже што како,ќе ја преземе играта во свои раце и после фраерот ќе испадне надвор и ќе каже како ја растурил од ебење:pos2:

Имам 16 год. и не ми е срам да кажам дека сум немал секс.
Сум имал женски , и сум имам многу шанси али некев првиот пат да ми биде во парк , на трибини , или во веце на некоја журка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom