Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

mancini-gif.gif

562037_474385812590911_2016164970_n.jpg

Жал ми падна:(
Вака Шехерезад не му го скрши срцето на Керем, ко Робин на фановите:(

Жал ми падна:(
Вака Шехерезад не му го скрши срцето на Керем, ко Робин на фановите:(

Навикнати се и така...:D Видете кој му е другарче на Пујол :icon_lol:

article-2162019-13B2B0A9000005DC-320_468x329.jpg

Значи бидна а:vozbud:,ајде нека ни е честито значи каков напад ќе имамо сезонава(y).Иако да бидем реалн,повише ни требаа играчи да попунат место на други позицие,на пример мораше да го земемо бејнс,ама ајде да не се жалим многу,некој други немаат ни толку:).

Ајде нека ни е честито Ван Перси,одличен фудбалер мислам дека ќе бидат незапирливи со Руни.Навивачите на Арсенал сега ќе го плукат РВП а порано викаа клиши + Насри = на незнам ти што таму а Ван е правиот човек.Епа Ван Перси направи одличен избор во неговата кариера,не отиде за пари туку за трофеи.Мислам дека ќе даде 20 + следната сезона (y)
И нека ни е со среќа Анхело Хенрикез има огромен талент и е многу ефтин не како Хазард и Лукас Моура.Сеуште е млад има време за него,иначе одлична недела,Велбек со нов договор,Хенрикез и Ван Перси нови играчи на клубот,Флечер се враќа на терените.Сега уште еден лев бек и спремни сме,не ни успеа со Бејнс па така овој Тејлор од Свонси или Монреал од Малага а може да дојде право од Малага и Елисеу кој игра на повеќе позиции,може овие двајца да ги лапнеме за 15 - 20 милиони и со тоа ќе имаме едно од подобрите лета.:)

Нема ништо да коментирам за трансверот, само ќе кажам дека имате СТРАШЕН НАПАД за новава сезона :D

Како би требал да изгледа тоа, РВП CF Руни SS така?

Си имаа големо ривалство Јунајтед и Арсенал.. Или можеби само јас сум го чуствувал :)
Ретко имало директни премини од еден во друг клуб, посебно лидерот на едниот клуб. Извинете така, ама по мене ептен педерски постапи Ван Перси. :)

Сега само останува да видиме како ке ги комбинира САФ Руни, Кагава и РВП заедно во еден тим. Ке има Стариот многу главоболки сезомава :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom