Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.140
Калчото без :drk: на Бранко и Стево, не е калчо (n)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ќе гледаш ХД реклами. Прашај тие што гледаат Примера, повеќе стримови гледавме отколку Алфа - реклама до реклама. Не се 5-6 туку десетици. Еднаш броев минути, повеќе реклами пуштаа отколку фудбал. Ќе опнат 3 реклами од 2 минути една по друга, и тоа ти е само еден блок. После ќе пуштат пак цел екран и ќе ја покријат долната половина со летечки реклами. Повеќе нервоза отколку фудбал имаше, Ел Класико го прекрстивме во Ел Рекламатико.
И на телма тие исти курац, не е ништо болје од Алфа...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Еве една тема за дискусија тука...да не испадне дека само препукувања има Интер-милан-јуве.... :) Кој тим мислите дека ќе изнанеди сезонава и ќе има доста добар пласман на табела ? :) Еве според мене Фиорентина направија доста солиден тим...направија неколку паметни трансфери и би требало да им ги замрсат сметките на гигантиве....:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Калчо или на Телма или на никоја.Не заебавајте...од кога знам за себе Серија А пратам на оваа телевизија и се надевам дека Телма ќе успее да се договори па и оваа година тука да го изгледаме Калчото.

п.с Гледам ја спомнувате и Алфа па само ова ќе го кажам...Стрим што сецка повеќе од Алфа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Калчото без :drk: на Бранко и Стево, не е калчо (n)
Da ti kazam iskreno bez Brane i ne e, porasnav uz negoviot komentar, inaku Branko daleku od toa deka e apla pristrasen, tuku deka na face site vidovte deka e interas pa pod difolt toa go pisuvate, a i epten go fali Pandev sto e i normalno, ali ja dur ne se logirav na kgn na vremeto, mislev na primer deka naviva za Milan, tek tuka mi rekoa deka e za Inter a potoa i na face vidov, a cel zivot uz negovoto komentiranje ne sum go primetil.

Brane u princip e eden od podobrite komentatori vo zemjava.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.140
Da ti kazam iskreno bez Brane i ne e, porasnav uz negoviot komentar, inaku Branko daleku od toa deka e apla pristrasen, tuku deka na face site vidovte deka e interas pa pod difolt toa go pisuvate, a i epten go fali Pandev sto e i normalno, ali ja dur ne se logirav na kgn na vremeto, mislev na primer deka naviva za Milan, tek tuka mi rekoa deka e za Inter a potoa i na face vidov, a cel zivot uz negovoto komentiranje ne sum go primetil.

Јас знаев дека е интераш, уште пред да се појави face :).
Кога Јуве беше во криза, Брането скокаше на секој гол што го примаа моиве, а апла :drk: кога Интер даваа голови, посебно на дербијата.Последнава сезона не се "изнадрка" многу :icon_lol:. Па сега кога и Ибра си замина од лигата се прашувам на што ќе го лупа :pos:

Инаку не се согласувам дека е еден од подобрите коментатори, ќе каже 2-3 реченици и прави 5 минути пауза, знаеш да се одмори, многу се измачил додека да сврзе 2-3 збора :icon_lol:

И дај пишувај на кирилица жити се, кај што пишуваш долги постови, па уште и латиница ги пишуваш, очи да извадиш додека да ти го прочитам мислењето

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

се зезаш така???
Ја купуем дримбокс деновиве,па ме заболе кој ќе дава калчо.Да се мислам дали ќе даваат Јуве или бранко ќе го дрка на Ноле,нема шанса.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Бране може не е најдобар коментатор у македонија,ама за многу коментатори е кока кола:D,посебно за тиа од канал 5

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Бране може не е најдобар коментатор у македонија,ама за многу коментатори е кока кола:D,посебно за тиа од канал 5
Mислам дека Дарко Панчев е измислен за сите нив :D :D :D :D

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Тие од К5 не ни да влегуваат во конкуренција со Бране, дури срамно е да ги ставиш во иста реченица со било кој друг коментатор... убедливо најкатастрофа се.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тие од К5 не ни да влегуваат во конкуренција со Бране, дури срамно е да ги ставиш во иста реченица со било кој друг коментатор... убедливо најкатастрофа се.
Море имаат конкуренција у тија од алфа:D.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
шо се дешава со вас бе луѓе, сте се поместиле нешто денеска? сте смениле тема нешто за ова местенкиве.
ајде под итно да видам да продолжите со таа дискусија!

јас ќе продолжам :)

не знам за вас ама мене ми е многу мило што им се случи суперкупот на наполи ... дури и малку им е ...заеби гол ди мунтари и пеналите на милан тоа е не ништо во споредба со тоа што го добиваа наполи оваа сезона (дури и на минатат тема имаше и дискусија за тоа мислам ) а она гнаса мацари се правеше наудрен и си свиркаше. а сега нема да примаат медали ... лицемериe at its finest.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
шо се дешава со вас бе луѓе, сте се поместиле нешто денеска? сте смениле тема нешто за ова местенкиве.
ајде под итно да видам да продолжите со таа дискусија!
Нека одмори малце темава, мора малце овие од бундес лига да не стигнат во страниците и пишување (само 10 страници имаат хаха )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom