И на телма тие исти курац, не е ништо болје од Алфа...Ќе гледаш ХД реклами. Прашај тие што гледаат Примера, повеќе стримови гледавме отколку Алфа - реклама до реклама. Не се 5-6 туку десетици. Еднаш броев минути, повеќе реклами пуштаа отколку фудбал. Ќе опнат 3 реклами од 2 минути една по друга, и тоа ти е само еден блок. После ќе пуштат пак цел екран и ќе ја покријат долната половина со летечки реклами. Повеќе нервоза отколку фудбал имаше, Ел Класико го прекрстивме во Ел Рекламатико.
Da ti kazam iskreno bez Brane i ne e, porasnav uz negoviot komentar, inaku Branko daleku od toa deka e apla pristrasen, tuku deka na face site vidovte deka e interas pa pod difolt toa go pisuvate, a i epten go fali Pandev sto e i normalno, ali ja dur ne se logirav na kgn na vremeto, mislev na primer deka naviva za Milan, tek tuka mi rekoa deka e za Inter a potoa i na face vidov, a cel zivot uz negovoto komentiranje ne sum go primetil.Калчото без на Бранко и Стево, не е калчо
Јас знаев дека е интераш, уште пред да се појави face .Da ti kazam iskreno bez Brane i ne e, porasnav uz negoviot komentar, inaku Branko daleku od toa deka e apla pristrasen, tuku deka na face site vidovte deka e interas pa pod difolt toa go pisuvate, a i epten go fali Pandev sto e i normalno, ali ja dur ne se logirav na kgn na vremeto, mislev na primer deka naviva za Milan, tek tuka mi rekoa deka e za Inter a potoa i na face vidov, a cel zivot uz negovoto komentiranje ne sum go primetil.
Brane u princip e eden od podobrite komentatori vo zemjava.
се зезаш така???Da ti kazam iskreno bez Brane i ne e, porasnav uz negoviot komentar, inaku Branko daleku od toa deka e apla pristrasen, tuku deka na face site vidovte deka e interas pa pod difolt toa go pisuvate, a i epten go fali Pandev sto e i normalno, ali ja dur ne se logirav na kgn na vremeto, mislev na primer deka naviva za Milan, tek tuka mi rekoa deka e za Inter a potoa i na face vidov, a cel zivot uz negovoto komentiranje ne sum go primetil.
Brane u princip e eden od podobrite komentatori vo zemjava.
Mислам дека Дарко Панчев е измислен за сите нивБране може не е најдобар коментатор у македонија,ама за многу коментатори е кока кола,посебно за тиа од канал 5
Тие од К5 не ни да влегуваат во конкуренција со Бране, дури срамно е да ги ставиш во иста реченица со било кој друг коментатор... убедливо најкатастрофа се.Бране може не е најдобар коментатор у македонија,ама за многу коментатори е кока кола,посебно за тиа од канал 5
Море имаат конкуренција у тија од алфа.Тие од К5 не ни да влегуваат во конкуренција со Бране, дури срамно е да ги ставиш во иста реченица со било кој друг коментатор... убедливо најкатастрофа се.
шо се дешава со вас бе луѓе, сте се поместиле нешто денеска? сте смениле тема нешто за ова местенкиве.
ајде под итно да видам да продолжите со таа дискусија!
Нека одмори малце темава, мора малце овие од бундес лига да не стигнат во страниците и пишување (само 10 страници имаат хаха )шо се дешава со вас бе луѓе, сте се поместиле нешто денеска? сте смениле тема нешто за ова местенкиве.
ајде под итно да видам да продолжите со таа дискусија!