Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.593
Зракопрц од мене имаш три стотки, колку да не ти пукне филмотТака е сиромаштијата два пати плаќа...
Зракопрц од мене имаш три стотки, колку да не ти пукне филмотТака е сиромаштијата два пати плаќа...
Епа бидејќи ептен ми се свиѓаше бев нервозен и стаписав дур собрав храброст и да земам да денсам со неа.После денсингот пробав да ја отворам да видам што девојка е и каков карактер е.Но кога почна руски да збори,паника ме фати и како намќор незнаев што да правам.Така почна се супер и требаше да идеме и реков снимка со мене се сликавме и отидов назад во хотелот.Искрено такви девојки сакам,а девојчево беше по мерак не пушеше,позитивна беше ама комуникација никаква и тешко дека ќе направиш нешто ако не знаеш јазик...Нејкела пари? Аууу бе Стеф, па таа е жената на твојот живот, види што сте убави на слика, како не си ја оженил бе, ќе те тепам!!! Имаш ли барем адреса нејзина или било каков контакт?
Чудо како до толку не знаела англиски девојкава, баш ме изненадува...
За комуникација и хемија се согласувам 101.3% што би рекол Амди Бајрам Сакам луѓе кои имаат што да кажат.
Од некомункативни луѓе дури страв ме фаќа, никогаш не знам што мислат, на што сум и што ме чека, хаха
Ту бе, ја да сум бил таму со компјутер стаен на гугл танслејт -- негде у залеѓина, ќе си ја отворел Русинката за време испод 15 мин. Мислам сите заведувачки вештини веќе ги имаш, и коа некој би ти суфлирал руски од страна, успехот не би можел да изостане.Епа бидејќи ептен ми се свиѓаше бев нервозен и стаписав дур собрав храброст и да земам да денсам со неа.После денсингот пробав да ја отворам да видам што девојка е и каков карактер е.Но кога почна руски да збори,паника ме фати и како намќор незнаев што да правам.Така почна се супер и требаше да идеме и реков снимка со мене се сликавме и отидов назад во хотелот.Искрено такви девојки сакам,а девојчево беше по мерак не пушеше,позитивна беше ама комуникација никаква и тешко дека ќе направиш нешто ако не знаеш јазик...
Добра игра let's play google translate.Земеш руски јазик тастатура на мобилен и преведува.Се што ми требаше е интернет конекцијаТу бе, ја да сум бил таму со компјутер стаен на гугл танслејт -- негде у залеѓина, ќе си ја отворел Русинката за време испод 15 мин. Мислам сите заведувачки вештини веќе ги имаш, и коа некој би ти суфлирал руски од страна, успехот не би можел да изостане.
Чисто техничко прашање. Русинка кога се смета за отворена? Три прсти, четири, пет?Ту бе, ја да сум бил таму со компјутер стаен на гугл танслејт -- негде у залеѓина, ќе си ја отворел Русинката за време испод 15 мин. Мислам сите заведувачки вештини веќе ги имаш, и коа некој би ти суфлирал руски од страна, успехот не би можел да изостане.
Мислам 2 инча, али не сум сигурен. Стеф? Хелп.Чисто техничко прашање. Русинка кога се смета за отворена? Три прсти, четири, пет?
Пффф, многу знаеш ти. Еден колд ридинг ќе те седне на г'з.
Од кога тоа cold reading е синоним за астрологија?!?
Од секогаш. Сите ефекти се повторени и дебанкирани од менталисти/скептици кои исто така се бават со cold reading. Специфично, еден од нив е Derren Brown.Од кога тоа cold reading е синоним за астрологија?!?
Јас правам натални на луѓе кои нит ни познавам, нит сум ги видела, па се испоставува дека сум во право.Од секогаш. Сите ефекти се повторени и дебанкирани од менталисти/скептици кои исто така се бават со cold reading.
Сакаш да кажеш дека Стеф е фолирант? Мислам припази малце на изрази.Јас правам натални на луѓе кои нит ни познавам, нит сум ги видела, па се испоставува дека сум во право.
Тоа дури и некои скептици на темава го увидоа
Значи, cold reading може, но и не мора да има врска со астрологија и разни гатачи и бајачи. Да, таа техника ја користат фолиранти заради кои астрологијата е некојпат на лош глас. Не е фер да оцрнуваш цела дисциплина заради една преварантска техника која НИЕДЕН совесен астролог не ја користи, ти гарантирам.
Сакам натална карта. Што треба?Јас правам натални на луѓе кои нит ни познавам, нит сум ги видела, па се испоставува дека сум во право.
Тоа дури и некои скептици на темава го увидоа
Значи, cold reading може, но и не мора да има врска со астрологија и разни гатачи и бајачи. Да, таа техника ја користат фолиранти заради кои астрологијата е некојпат на лош глас. Не е фер да оцрнуваш цела дисциплина заради една преварантска техника која НИЕДЕН совесен астролог не ја користи, ти гарантирам.
Фолирант е ако преку таа техника сака да се прави астролог или видовит Едно е зезање и зафрканција, а друго е преку тоа да девалвираш цела една наука.Сакаш да кажеш дека Стеф е фолирант? Мислам припази малце на изрази.