во Австралија 16 АУД ...една сатница, па и овде е една сатница ...7 долари беше шишањето во Њујорк во Квинс
во Австралија 16 АУД ...една сатница, па и овде е една сатница ...7 долари беше шишањето во Њујорк во Квинс
Не да е jelly типот тоа е страшна работаГледав Триатлон и пиев пиво. UJELLYBRO?
Блазе си ти, ко си можиш. Ем наодмор (и то со авион!) ем на Олимпијада. И уште пари имаш од платата. Јас се отепав кашкавал копање и не можам ни до Дорјан да појдам со три плати. Бати судбината.Ево јас што правам со четвртина плата, ти оди копај си кашкавал и мисли си дека вие во МКД сте благословени од Исус лично.
Florida From Gatwick Saturday 25 August - 14 days, hotel & Car included - £588 per person
IT support/System Admin. After taxes околу 2000.Блазе си ти, ко си можиш. Ем наодмор (и то со авион!) ем на Олимпијада. И уште пари имаш од платата. Јас се отепав кашкавал копање и не можам ни до Дорјан да појдам со три плати. Бати судбината.
Есапов вели вака: 588 Х 4 = £2352 во месецот. Ми се заврте во умот ко ги претворав во денари. Ако не е ептен лично, шо работиш вака убај пари шо печалиш?
Браос, госпот да ти придајт уш толку. Немам бидено Флорида ама сум гледал на телевизија и велат дека е многу фацесто. Клај некое сличе од одморот тука да оплакниме очи.IT support/System Admin. After taxes околу 2000.
Не ми беше поентата да се чаталам, да не ме сватиш погрешно, само преку глава ми дојде од тој ликот погоре што тврди дека во МКД со 7000ден се живее исто како со 2000 фунти во странство.Браос, госпот да ти придајт уш толку. Немам бидено Флорида ама сум гледал на телевизија и велат дека е многу фацесто. Клај некое сличе од одморот тука да оплакниме очи.
Грешка,бавча продадов и така станав милионер.Господ некој повеќе ги сакаНе да е jelly типот тоа е страшна работа
По други теми се претставуваше како некој си бизнисмен (читај има пиљара) и колку било оправдано да ги искористуваш работниците во Македонија, демек има вишак па можеш да се изживуваш врз нив.
Типично македонче со голема доза на љубомора што собрал пари од продажба на некоја нива и сега се смета себеси за успешен бизнисмен што го прошетал светот ( бил дури до Скопје).
Абе ајде,Дел-бој.Не ми беше поентата да се чаталам, да не ме сватиш погрешно, само преку глава ми дојде од тој ликот погоре што тврди дека во МКД со 7000ден се живее исто како со 2000 фунти во странство.
On the other side, убаво рекле дека како што ти растат приходите така ти растат и желбите, па после некое време и 5000 фунти месечно нема да ти се доволни.
Супер фотки брат! И јас имам истатаква СФРЈ маица ама не сум ортак со Рон Џереми и немам работано/престојувано на Флорида. Ај здравје, можи ќе биди еден ден.
Ubava e Florida nema sto,samo mene poveke mi lezi Kalifornija bratce.Супер фотки брат! И јас имам истатаква СФРЈ маица ама не сум ортак со Рон Џереми и немам работано/престојувано на Флорида. Ај здравје, можи ќе биди еден ден.
Пред да продолжиш со постирање слики и мислења, да ти кажам само дека Тапетарот не подјебава тука сите, онака професорски.Така да батали.Ubava e Florida nema sto,samo mene poveke mi lezi Kalifornija bratce.
Ako si zainteresiran za brod,,samo taka brat do posakuvanite destinacii inace vaka epten tesko da otides ti treba kup dokumenti i garancii,,,Sega za 3 nedeli begam za Barcelona tamu mi e brodot Liberty of the Seas..pa od tamu Nica,Toulon,Rim,Neapol,Firenca...i se taka do kraj na Oktomvri...posle toa si terame za Florida vo Fort Lauderdale i od tamu Meksiko i Karibi si furame...Probaj,,do 35ta godina imas pravo da apliciras,,i da dobies najniska pozicija slobodno prifati ja zatoa sto posle 1 godina ako se pokazes dobar te unapreduvaat za troduplo pogolema plata,ili pa mozes da si smenis pozicija...srekno bratUbava e Florida nema sto,samo mene poveke mi lezi Kalifornija bratce.
Abe na negova glava togas neka ide,jas sto e do mene daj boze site da imaat i bidat srekni.Пред да продолжиш со постирање слики и мислења, да ти кажам само дека Тапетарот не подјебава тука сите, онака професорски.Така да батали.
Рале, јас сум ти искрено благодарен за фотките. Сериозно. Ова е убава можност да се видат некои пејсажи од Флорида и твоите впечатоци. Гаде напрајл парица па си мисли сите можиме да си го приуштиме ова. Убо за него и за кој можи, ама добро е вака да се видат некој фотографии од твој агол. Поздрав и се најубо!Abe na negova glava togas neka ide,jas sto e do mene daj boze site da imaat i bidat srekni.
Де бе, не сме од вчера ние.Баш на оваа тема, наеднаш правиш граматички грешки, полн си со разбирање и се заблагодаруваш на сите. COOL STORY BRO!Рале, јас сум ти искрено благодарен за фотките. Сериозно. Ова е убава можност да се видат некои пејсажи од Флорида и твоите впечатоци. Гаде напрајл парица па си мисли сите можиме да си го приуштиме ова. Убо за него и за кој можи, ама добро е вака да се видат некој фотографии од твој агол. Поздрав и се најубо!
U JELLY?Де бе, не сме од вчера ние.Баш на оваа тема, наеднаш правиш граматички грешки, полн си со разбирање и се заблагодаруваш на сите. COOL STORY BRO!