Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Znaci i nie [ SHKENDIJA ] sme vashi lut rival , jas mislev deka ne ne smetate nas :-P

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.556
Поени од реакции
29.150
^deka imalo jako navivanje koa vrnelo toa izgleda mnogu verojatno od slikite:pos:
Па за вас измислени се :pos: Можат да ви служат како пример за константност на бројка, верност и како се сака клуб ;)

B

Beck's

Гостин
Па за вас измислени се :pos: Можат да ви служат како пример за константност на бројка, верност и како се сака клуб ;)
Ova poslednoto za vas go mislis sigurno, za vasata brojka pred i posle poznatata fuzija. Za nasata brojka i vernost imas arhivi na sport i klipovi na youtube:cool:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Ova poslednoto za vas go mislis sigurno, za vasata brojka pred i posle poznatata fuzija. Za nasata brojka i vernost imas arhivi na sport i klipovi na youtube:cool:
Хаха кога звориш за бројка збори за навивачи а не за обична публика. Нашата бројка била секогаш таа, од 150-300 на обични мечеви, од 800-2000 за дерби. Се подобривме нормално, ама не имало и кога бевме во најлоша состојба.
Вашата бројка? Која бројка кога третина кола се правдате на постење, третина кола на бојкот на управа и недоразбирање, а другата третина се мечеви во кои седите со обичната публика во поново време пошто знает дека на ваша трибина нема да бидете повеќе од 100 души ;)
Да нхе ја заборавиме каатстрофата од мечот во Куманово.
Нити пак имате некоја историја на верност за разклика од нас.
Бујрум галерија во која има само дел од натпреварите ;)
Се ви се сведува на една сезона ;)

П.с. се сложувам не требало да ви се посвети дел од грфит. За Пелистер сосема во ред, али на другото место требало да биде Слога а не вашиот клуб.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Никогаш не останувам недокажан кога сум во право :icon_mrgr:
На некој што разбира да му објаснуваш ќе разберам,ама на некој што “ооо ја не сам од ту бил сам у подрум“ да му објаснуваш,е тоа не можам.

бтв,некој да јаде гомна за мојата група,а тој не бил ни на десет утакмици на домашен терен,е тоа е веќе за смеење.
Па мојата група,тие горе долу што сме на сликите (ни фалат уште едно 10-тина члена,ако не и 15 максимум) да им отидеме во Тетово на 1000 Баљисти,ќе ги надвикаме како мали деца,гарантирам со глава :D

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
На некој што разбира да му објаснуваш ќе разберам,ама на некој што “ооо ја не сам од ту бил сам у подрум“ да му објаснуваш,е тоа не можам.

бтв,некој да јаде гомна за мојата група,а тој не бил ни на десет утакмици на домашен терен,е тоа е веќе за смеење.
Па мојата група,тие горе долу што сме на сликите (ни фалат уште едно 10-тина члена,ако не и 15 максимум) да им отидеме во Тетово на 1000 Баљисти,ќе ги надвикаме како мали деца,гарантирам со глава :D
eeeee, pa vie jaki ste bile be

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ultra Boy clen na navivackata grupa Lavovi :P sto pred nekolku godini bea vo Tetovo gostuva protiv Shkendija, i od Tetovo vo bolnica otidnale nekolku clenovi...
se sekavas ? :P
i toa go jadevte vo tribina. samo 10 dusi otidnale kaj niv vo tribina nekoj jadese kutek a drugite gledavte film.

a posle pak ke go jadevte na kraj ama imavte sreka sto kordonot na policiata go pominavme 1 minuta posle vashiot avtobus zamina.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom