Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
за Видал се цинкаја за 3милиона за Мартинез до 40одат леле не ми се верува не сум против Мартинез ако сакаме титули мора да се ферлаа пари ќим Челзи,Ситу,Реал фрлаа ка ненормални па заш да не и мие но некогаш и овја нашиве ми делубаа ка аматери/глупи незнаа да искориста некој играќ многу добар ди си земаа само заради тие пари и тоа за 2,3мил

M

MrzaRules

Гостин
Абе аман како да не ја знаете трансфер политиката на Баерн Минхен. Кога фрлиле толкава сума на пари за непроверен играч, во случајов Мартинез.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе аман како да не ја знаете трансфер политиката на Баерн Минхен. Кога фрлиле толкава сума на пари за непроверен играч, во случајов Мартинез.
Ја мислам некој трет ќе испадне....

Едино што ме чуди и ми дава знак дека може да е Мартинез е тоа што никој од управа не коментира ништо,само нешто ќе напоменат ама ништо конкретно....Порано се знаеше кога некој немаше да го земат а се шпекулира,ќе искочеше некој од управа и категорично ќе кажеше....

Има уште 2 недели до крај,ќе видиме...

M

MrzaRules

Гостин
Епа трансфер политиката е иста, ама односите со јавноста се сменети, шо лично мене ми се свиѓа. Зошто мора сите да дознаат уште пред 2 недели дека Баерн Минхен ќе го зима Мартинез, па да се појават Шити, ПСЖ и останати срање тимови па да ти го лапнат играчот за 5-10 милиони повеќе.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
http://www.fussballtransfers.com/primera-division/spanische-medien-fur-martinez-kommt-nur-real-in-frage_30034

http://www.fussballtransfers.com/bundesliga/martinez-entscheidung-steht-an-gustavo-im-gegenzug-zu-barca_30042

PREKU KUROT MI E VEKE I OD GERMANSKIVE I OD SHPANSKIVE MEDIUMI TIE EDNOSTAVNO NE PRESTANIVAAT DA SHPEKULIRAAT , AJ SHTO SHPEKULIRAAT NE KAZUVAT NISHTO KONKRETNO VO VRSKA SO TRANSFEROT NA MARTINEZ, MI SE CINI DEKA TIE SAMO SHPEKULIRAAT ZA DA IM SE ZGOLEMAT CHITATELITE, SEGA GO PRAKAAT LUIS GUSTAVO VO BARECELONA , DOKOLKU DOSHOL MARTINEZ OD DRUGA STRANA PAK VELAT DEKA MARTINEZ SVOJATA KARIERA I SVOJTA IDNINA JA GLEDAL VO SHPANIJA , DEMEK KOGA VEKE BARSELONA SE OTKAZALA OD NAMERATA DA GO ANGAZIRA, TOJ SAKAL SEGA ILI DA OSTANE VO BILBAO ILI PAK DA NAPRAVI TRANSFER VO REAL MADRID, ZNACI OVIE SPORTSKIVE NOVINARI SE EDNOISTAVNO NEVOZMOZNI SO NIVNITE FIX IDEI.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
http://www.fussballtransfers.com/primera-division/spanische-medien-fur-martinez-kommt-nur-real-in-frage_30034

http://www.fussballtransfers.com/bundesliga/martinez-entscheidung-steht-an-gustavo-im-gegenzug-zu-barca_30042

PREKU KUROT MI E VEKE I OD GERMANSKIVE I OD SHPANSKIVE MEDIUMI TIE EDNOSTAVNO NE PRESTANIVAAT DA SHPEKULIRAAT , AJ SHTO SHPEKULIRAAT NE KAZUVAT NISHTO KONKRETNO VO VRSKA SO TRANSFEROT NA MARTINEZ, MI SE CINI DEKA TIE SAMO SHPEKULIRAAT ZA DA IM SE ZGOLEMAT CHITATELITE, SEGA GO PRAKAAT LUIS GUSTAVO VO BARECELONA , DOKOLKU DOSHOL MARTINEZ OD DRUGA STRANA PAK VELAT DEKA MARTINEZ SVOJATA KARIERA I SVOJTA IDNINA JA GLEDAL VO SHPANIJA , DEMEK KOGA VEKE BARSELONA SE OTKAZALA OD NAMERATA DA GO ANGAZIRA, TOJ SAKAL SEGA ILI DA OSTANE VO BILBAO ILI PAK DA NAPRAVI TRANSFER VO REAL MADRID, ZNACI OVIE SPORTSKIVE NOVINARI SE EDNOISTAVNO NEVOZMOZNI SO NIVNITE FIX IDEI.
Eпа кога веруваш на секој глупост што ќе ја видиш на интернет тоа е.....Ова се идиотски страници,ова некој дома седи и ги прави....

И до сега што остававме линкови беа нерелевантни.

OВА е релевантен извор!СПОРТБИЛД....И вика дека во наредните 48 саати ќе падне одлуката.Билбао начелно не држеле повеќе стриктно до сумата од 40 милиони во клаузулата.Барса искочиле од игра,и останува Баерн и Билбао да се спогодат.Баскијците сакале брзо да го решат прашањето за да средено ја почнат сезоната,а Мартинез САКА да дојде во Баерн.

MARTINEZ UND BAYERN
Entscheidung in den nächsten 48 Stunden?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde be veke nesto neka se desi u PM !!!!!!!!!!!!!!!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
стана досадно но изгледа ке се реши на наша корист значи спортбилд.де си казаја дека за 48часа ке се знае дали ке биде наш,исто така имаше несто дека билбао ја намалил клаузолата е сега колку и дали ке им одговара на едните и на другите да почекамо усте малу исто и Румениге си изјави после суперкупот дека требе да бидеме стрпливи :sneaky:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ova mi lici sega na zatishje pred bura, sega ke bideme i nie malku mirni i strplivi, a utre vecer koga ke bide burata ili ke bideme srekni i radosni zatoa shto Javi Martinez ke bide nov igrac na Baern ili ke ja pcueme upravata na Baern zaradi neagilnost i nespretnost na transfer pazarot.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
ova mi lici sega na zatishje pred bura, sega ke bideme i nie malku mirni i strplivi, a utre vecer koga ke bide burata ili ke bideme srekni i radosni zatoa shto Javi Martinez ke bide nov igrac na Baern ili ke ja pcueme upravata na Baern zaradi neagilnost i nespretnost na transfer pazarot.
Си го одглавил caps lock-от. :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Аууу....Ова е најрелевантен знак дека пука трансферов у наредни 24 саати!!! :D

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/matthias-sammer-bayern-muenchen-ueber-javi-martinez-2460723.html
eve konecno Matias Samer izleze vo javnosta i se izjasni deka tie nema vo nikoj slucaj da dadat 40 milioni evra za Javi Martinez nitu pak potvrdi deka imaat isprateno ponuda od 33 milioni evra za Javi Martinez, no isto taka najavi deka ti seuste ke cekaat bilbao da ja namali cenata za Martinez , pretpostavuvam sega po taa izjava na Samer deka ,Baern najmnogu bi dal 27-28 milioni pa ako bilbao prifati vo red ako ne togash povtorno ke izlezat vo javnosta i ke kazat deka tie nemaat blan "B" odnosno alternativa za Javi Martinez tuku ovaa sezona ke teraat so taa ekipa i tie fudbaleri shto vo momentov gi imaat na paspolaganje, inaku ako Baern ne kupi barem eden fudbaler do krajot na ovoj transfer preoden rok do 31 avgust, Matias Samer ke bide prviot sportski menager odnosno sportski direktor vo Baern koj vo svoeto prvo transfer pazarno leto ne uspeal da donese nitu eden fudbaler , site prethodni fudbaleri koi dojdoa vo Baern i koi go zasilija Baern ovaa leto se delo na bivshiot sportski direktor Kristian Nerlinger, sram da mu e na Sammer ne ja zasluzi ovaa funkcija voopshto, trebashe nashata legenda Oliver Kahn da bide imenuvan na pozcijata sportski direktor a ne ova bivsho zolto gomno od Borusia Dormund.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе дојде бе олабавете се....Ништо ново не кажа Самер....

Баш вчера СпортБилд објавија дека Билбао им дале сигнал на Баерн дека не стојат строго на барањето од 40 милиони....Такада сосема се поклапа изјавата денес.

Треба трпение,се гледа дека се преговара....
--- надополнето: 15 август 2012 во 18:58 ---
БРЕЈКИНГ ЊУС

Трансферот е комплетиран.....

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1208/Artikel/bayern-muenchen-javi-martinez-wechsel-fix-spanier-kommt-von-athletic-bilbao.html

Алфред Дракслер уредник на Билд излегува(подоцна) со информација за висината на трансферот и потврдува дека трансферот е договорен!!!

Ајде ајде....!!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom