Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Можеле и од подоле да сликаат за да изгледаат дека се едно 10 000 :LOL:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
ќе извадат и други слики или само на оваа ќе останат. фалело уште и да ја прошират сликата на пеинт за да изгледаат уште повеќе.

M

MrzaRules

Гостин

Еве уште една. Кога они не ставаат еве ја ќе ставам. Само немој да ми писнете да ме напаѓате, не сум фан на Пелистер, ни на Вардар, ни на никој од Македонскаа прва лига :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.150
Вардар Во срцето и Saber дај не заебавајте и вие, да збориме реално одлична бројка е оваа, само голем плус ќе беше ако истава бројка ја имавте лани. Уште поголем плус ќе биде ако оваа бројка ви е константна цела година, а за со нас јасно ми е дека ќе крца трибината тепачка е за нас да не видите :D

B

Beck's

Гостин
sea vidov na sport transparentot sto vi go izvadile grcite srede Strumica:tapp: neka otide nekoj istoto da go napravi tamu

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Вардар Во срцето и Saber дај не заебавајте и вие, да збориме реално одлична бројка е оваа, само голем плус ќе беше ако истава бројка ја имавте лани. Уште поголем плус ќе биде ако оваа бројка ви е константна цела година, а за со нас јасно ми е дека ќе крца трибината тепачка е за нас да не видите :D
Мала шала бе, само нека задржат константност :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
Повторно сликата е сликана под агол и неможе да се процеи реалната бројка, на тоа додај го и тоа што седат на иста трибина со неутралци. Зошто не направиле една слика од другата страна па реално да се види...
За Чкембари очекувам просек од 200 души на поважни утакмици по 400, а со нас не знам :D . Сепак според мене тоа ги става на второ место на листата на македонски групи во фудбал.
како шо гледам првава лига на навивачки план малку ќе напредне, но сепак има само 4 навивачки групи ( Комити, Чкембари, Војводи, Фаланга ) + балисти

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе рално добро издање ,ама не знам што мислат со тоа независна Битола што го пеат ,ај против нас разбирам така да пеат ете дерби Скопје Битола па да се вика тоа ,ама сега на утамицава место абре Македонче они независна Битола

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Абе рално добро издање ,ама не знам што мислат со тоа независна Битола што го пеат ,ај против нас разбирам така да пеат ете дерби Скопје Битола па да се вика тоа ,ама сега на утамицава место абре Македонче они независна Битола
Остај тоа, едно ми е најинтересно.
Ете една година седеа само и не критикуваа за се и сешто (не сите, туку одредени искомплексирани персони), а едно од најсмешните обвинувања беше како не сме имале муда да пееме против Албанците :LOL:

Како прво секогаш кога имаме пароли (а со оглед на случувањата во МК лани, имавме скоро секој меч) кога ги вадевме, пеевме некоја Анти Албанска песна, али ајде се правеа наглуви. За дуелите со Албански екипи и да не правиме муабет...
Идеме на нивни прв меч, играат со тимот со нај Анти Македонски навивачи. Според клипот (може грешам) ниеднаш не е испеана ниту една Анти Албанска песна, се вади парола за 2001 и во позадина оди најретардираната можна песна НИЕ СМЕ БУДАЛИ НЕ ВИКААТ ЧКЕМБАРИ:pos:
За бакљи јајцата ни ги отекоа, како сме биле пички не сме палеле, ве видовме вас ;)
Ние запаливме еден куп вчера.

Лесно било да се збори а?
И од такви дебилни дискусии цели страмни и страни се правеше муабет :facepalm:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Остај тоа, едно ми е најинтересно.
Ете една година седеа само и не критикуваа за се и сешто (не сите, туку одредени искомплексирани персони), а едно од најсмешните обвинувања беше како не сме имале муда да пееме против Албанците :LOL:

Како прво секогаш кога имаме пароли (а со оглед на случувањата во МК лани, имавме скоро секој меч) кога ги вадевме, пеевме некоја Анти Албанска песна, али ајде се правеа наглуви. За дуелите со Албански екипи и да не правиме муабет...
Идеме на нивни прв меч, играат со тимот со нај Анти Македонски навивачи. Според клипот (може грешам) ниеднаш не е испеана ниту една Анти Албанска песна, се вади парола за 2001 и во позадина оди најретардираната можна песна НИЕ СМЕ БУДАЛИ НЕ ВИКААТ ЧКЕМБАРИ:pos:
За бакљи јајцата ни ги отекоа, како сме биле пички не сме палеле, ве видовме вас ;)
Ние запаливме еден куп вчера.

Лесно било да се збори а?
И од такви дебилни дискусии цели страмни и страни се правеше муабет :facepalm:
Пеат на почетокот ќе ве крстиме и толку .мада и од клип од 13 мин не може да се заклучи дали пееле или не , ќе кажат они ете да не речат само збориме против нив за инат ,ама за грешката кај паролата сварно си во право и тоа ако се реални ќе прифата дека згрешиле.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
sea vidov na sport transparentot sto vi go izvadile grcite srede Strumica:tapp: neka otide nekoj istoto da go napravi tamu
Женски фудбал бе брат.........убиј ме ако најдеш 200 души во Струмица што знаеле дека Наше Такси игра со ПАОК,а не па дека ќе доаѓаат тие.
Башка кој е таму да ги пречека,Ајдуци.........Ај бар тие што биле таму реагирале нешто,а и им има падноато една маица на гејците.:D

П.С Ја у Грчка Убер Македонише од Архангел ја рокав и ништо не ми бидна.......:D:P

B

Beck's

Гостин
Женски фудбал бе брат.........убиј ме ако најдеш 200 души во Струмица што знаеле дека Наше Такси игра со ПАОК,а не па дека ќе доаѓаат тие.
Башка кој е таму да ги пречека,Ајдуци.........Ај бар тие што биле таму реагирале нешто,а и им има падноато една маица на гејците.:D

П.С Ја у Грчка Убер Македонише од Архангел ја рокав и ништо не ми бидна.......:D:P
Nema opravdanie druze, oni ako mozele da odat do strumica mozele i makedonskite navivacki grupi da odat da gi precekat, posebno komiti koi vazat za Braniteli na Makedonskite nacionalni interesi:pos:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Nema opravdanie druze, oni ako mozele da odat do strumica mozele i makedonskite navivacki grupi da odat da gi precekat, posebno komiti koi vazat za Braniteli na Makedonskite nacionalni interesi:pos:
Абе куртон ај не се прави многу паметен никој не ни знаел дека воопшто ќе се игра таков турнир во Струмица ,а и тие како дошле ќутенката без никој да знае.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Абе куртон ај не се прави многу паметен никој не ни знаел дека воопшто ќе се игра таков турнир во Струмица ,а и тие како дошле ќутенката без никој да знае.
Pa shto sakash ti da informiraat se ? koga kje doagat kolku kje bidat ? Ete kolku znaes za ULtras Mentalitetot !

p.s. kako shto znam beshe mec za Liga Sampioni taka da nema opravduvanje . Pozz :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom