СРАМНО: Офицери на АРМ се поклонија на споменикот на УЧК

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ако тие изгубат битка,изгубена е и војната.....
Што дека во секој посериозен судир на АРМ и УЧК го јаделе учките ?
Ете ги на крај дојдоа до тоа они да ја контролираат војската,полицијата и да ти мочаат во фаца,да те ругаат,а ти ништо да не им можеш.Тоа е загубена војна.
Ние војната си ја изгубивме и сега тоа е тоа се до следниот пат.
Vojnata ja izgubija ligusite koi bea togas na vlast a i denesnivi nivni sledbenici si go teraat istoto .

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.855
Поени од реакции
8.399
Vojnata ja izgubija ligusite koi bea togas na vlast a i denesnivi nivni sledbenici si go teraat istoto .
Абе или си мутав или со сила се правиш? Па другото сценарио "нелигушко" беше да не снајде судбината на Србија...

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Nekoj prasa so e sledno? Sledni se penziite i toa so nasi makedonski pari za borcite na uck so se zivi. Oni i vaka zimaat pari, ama ne tolku oficijalno i javno.Se poklonija i toa ne samo vo makedonski uniformi, tuku so nasi makedonski pari kupija venci i svezo cveke, a da bide mizerijata pogolema i vecerva ke slavat i toa so nasi pari.
Nie makedoncite ke plakame se i sesto, a tie pari ke odat vo budzet i od toj budzet ke im kupime svezo cveke na uckite koi ne maltretiraa i ubivaa nas makedoncite. Ama se toa nie si izbravme. NA IZBORI. Seuste nekoj pluka po covekot so sakase so zid da ja deli makedonija, ja sakam dva zida. So moite makedonski pari da im kupam cveke na makedonskite braniteli i da im se pokloni makedonski minister.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Абе или си мутав или со сила се правиш? Па другото сценарио "нелигушко" беше да не снајде судбината на Србија...
a ti si jak patriot so custva izgleda koj ide po mitinzi i mafta so znamenca

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.855
Поени од реакции
8.399
a ti si jak patriot so custva izgleda oj ide po mitinzi i mafta so znamenca
Сеа правам озбилен муабет ми вртиш на дневна политика, ако целта ти е да зборуваш за дневнополитички теми, само ќе ти кажам дека овој форум не е местото за тоа!

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
Кривицата ја гледам кај ДПМНЕ, кои му дадоја на тацна клучно министерство на ДУИ, само за да имаат фотеља четири години! Оваа влада ги почитува историските личности од македонската историја, но Бранителите од 2001 не ги смета за живи... :facepalm: Епа ете затоа не не бива, затоа што не знаеме да си ги почитуваме живите херои, за кои сме сведоци дека не го штеделе животот за оваа земја! За разлика од нас, ДУИ испопика многу ветерани од УЧК во АРМ...

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=11412934485&id=9&prilog=0&setIzdanie=22480

За некоја година и ова ќе го гледаме :facepalm:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Сеа правам озбилен муабет ми вртиш на дневна политика, ако целта ти е да зборуваш за дневнополитички теми, само ќе ти кажам дека овој форум не е местото за тоа!
Jas pravam seriozen muabet i nevrtam na nikakvi dnevno politicki slucuvanja , rabotata e taa sto politicartite nasi i mili ja usraa rabotata , zatoa nemoj nikoj da se somneva deka vojskata ja izgubi vojnata ...a vie sto si gi glasavte jas nemozam tuka nisto epa sega trosat Makedonski pari za teroristi trosat, neka se poklonuvaat i red drugi raboti

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Следно е пензии за учките. Затоа не галамете многу, земете работете нешто некој треба даноци да плаќа за да има од што да земаат. Закопајте ја главата доле, рмбај за 200евра, плаќај комуналии и остави за администрација и за учките.
Бегајте додека има време, оставете ги со администрација сами да си обезбедат плати и пензии, сами меѓусебе нека се изедат!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.855
Поени од реакции
8.399
Jas pravam seriozen muabet i nevrtam na nikakvi dnevno politicki slucuvanja , rabotata e taa sto politicartite nasi i mili ja usraa rabotata , zatoa nemoj nikoj da se somneva deka vojskata ja izgubi vojnata ...a vie sto si gi glasavte jas nemozam tuka nisto epa sega trosat Makedonski pari za teroristi trosat, neka se poklonuvaat i red drugi raboti
Прочитај ја книгата на генерал Панде Петровски и уште еднаш прочитај го мојот претпоследен пост!

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Следно е пензии за учките. Затоа не галамете многу, земете работете нешто некој треба даноци да плаќа за да има од што да земаат. Закопајте ја главата доле, рмбај за 200евра, плаќај комуналии и остави за администрација и за учките.
Бегајте додека има време, оставете ги со администрација сами да си обезбедат плати и пензии, сами меѓусебе нека се изедат!
Za ovie greski ke ne kolnat i prokolnuvaat mnogu nasi pokolenija..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Кај да бегамее...? Со ова наше скапано државјанство како со пресечени нозе да си.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sramno e shto narodot dozvoluva vaka da go ebat. Shto narod ke bevte :D

Da te ebe nekoj, i pritoa ni da te lazhe ni nishto, nego onaka, te faka, ti kine gakji, i te ebe a ti sedis, go ostavash da te ebe, duri i mu dozvoluvas da ti svrsi vnatre, ili pak da povika ushte eden drugar i on da ti go bapne u usta, i tebe sve okej ti e, nema shansi da pravish neshto okolu toa zatoa shto nauchen si da te ebat, onaka its in your genetic code.

A da, ima nesto shto go pravite, a toa e bitching. (eve i definicija za bitching: Repeatedly saying something over and over, or rather whining about it, therefore destroying the point you were trying to make and making you look like a complete bitch because no one is listening to you. )

E sega, nekoj patriot moderator ili admin, ke mi go brishe mislenjevo ili banira posho i've hurt your feelings so postov, a ebanjevo shto vi go pravat e okej <3

Ova go pishuvam kako shpon, zatoa shto sum shpon. Smeshno mi e, smeshno mi e do koe dereџe dojdovte. Site, ynachi bukvlano site zemji (duri i kosovo, i crna gora) se zafrkavat so vas, megjutoa toa ne e vazhno, vazhno e deka vo makedonski furom, 10 chlena si pravite kejf eden na drug, si gi ismejuvate bugarite za evtini kurvi, albancite za krsh patishta, kosovarite za prostitucija i droga, srbite gi obozhavate (nema shto), i grcite kako toa bile pederi i nemat pari, a vie ste master race. <3

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кај да бегамее...? Со ова наше скапано државјанство како со пресечени нозе да си.
Сега барем имаме по 6 месеци излез, кој вика дека мора се да биде легално? Само храбро, од ова бетер нема. Од кај ги раниш и на учки се поклонуваат и цвеќиња оставаат од твои пари! Има ли нешто победно од ова.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081
Не се учките криви, криви се овие што им дадоа се што посакаа. Чекајте ќе има уште. У меѓувреме ајде уште еднаш да ја запееме излези момче... :tapp:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Епа нашиве челници им се лижат на овие смрдливи и неписмени терористички копилиња заради ефтини политички поени и тесно-партиски и лични интереси...Све беше јасно како ден уште кога ги амнестираа хашките случаеви...Ова не ме ни чуди мене...Погледнете ги само имињата, која багра е на раководна функција: министерот за одбрана Фатмир Бесими, министерот за правда Блерим Беџети, вицепремиерот Муса Џафери и заменик министерот за внатрешни работи Џелал Бајрами... Битно Љубе го затворија во политички измонтиран процес во кој му подметнаа трезорски пари, но тоа не е доволно...Кај и да се еве ќе му натоварат и убиство на глава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom