Sramno e shto narodot dozvoluva vaka da go ebat. Shto narod ke bevte
Da te ebe nekoj, i pritoa ni da te lazhe ni nishto, nego onaka, te faka, ti kine gakji, i te ebe a ti sedis, go ostavash da te ebe, duri i mu dozvoluvas da ti svrsi vnatre, ili pak da povika ushte eden drugar i on da ti go bapne u usta, i tebe sve okej ti e, nema shansi da pravish neshto okolu toa zatoa shto nauchen si da te ebat, onaka its in your genetic code.
A da, ima nesto shto go pravite, a toa e bitching. (eve i definicija za bitching:
Repeatedly saying something over and over, or rather whining about it, therefore destroying the point you were trying to make and making you look like a complete bitch because no one is listening to you. )
E sega, nekoj patriot moderator ili admin, ke mi go brishe mislenjevo ili banira posho i've hurt your feelings so postov, a ebanjevo shto vi go pravat e okej <3
Ova go pishuvam kako shpon, zatoa shto sum shpon. Smeshno mi e, smeshno mi e do koe dereџe dojdovte. Site, ynachi bukvlano site zemji (duri i kosovo, i crna gora) se zafrkavat so vas, megjutoa toa ne e vazhno, vazhno e deka vo makedonski furom, 10 chlena si pravite kejf eden na drug, si gi ismejuvate bugarite za evtini kurvi, albancite za krsh patishta, kosovarite za prostitucija i droga, srbite gi obozhavate (nema shto), i grcite kako toa bile pederi i nemat pari, a vie ste master race. <3