OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.419
Да те поправам, да се знае кој е главниот виновник.Се да ви ебам Македонци
Да те поправам, да се знае кој е главниот виновник.Се да ви ебам Македонци
^...нормално... eeeeeeeeeeeeeeeeeee бруки гадни се најлошо да ви следи!!
http://a1on.mk/wordpress/archives/27041
Денеска делегација на Штабот на АРМ од пет офицери, министерот за одбрана Фатмир Бесими, министерот за правда Блерим Беџети, вицепремиерот Муса Џафери и заменик министерот за внатрешни работи Џелал Бајрами, во Слупчане, положија венци и цвеќе и се поклонија на споменикот на жртвите од конфликтот во 2001-та, припадници на УЧК.
Ова е прв пат, по 11 години од воениот конфликт и потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, институционално да се оддаде почит на припадниците на УЧК.
Слупчане, рече вицепремиерот Муса џафери, е симболично избрано, бидејќи се оддава почит на мачениците, на оние кои ја дадоа крвта за постигнување на мирот.
Како што објави ТВ Алсат, во делегацијата немало ниту еден претставник од коалициската ВМРО-ДПМНЕ и ниту еден од ДУИ, не го објаснил овој удар од ВМРО-ДПМНЕ.
Сфаќаш каква слика дава ова за Македонија? Неможе човек на функција ова да го прави!90 % се албанци колку што гледам а генерал мајор марјанчо никаде него гледам него така да ... нека си се поклонуваат валјда не очекувате овие албанци да се поклонуваат на нашите војници кои го починаа за време 2001
Денеска делегација на Штабот на АРМ од пет офицери, министерот за одбрана Фатмир Бесими, министерот за правда Блерим Беџети, вицепремиерот Муса Џафери и заменик министерот за внатрешни работи Џелал Бајрами, во Слупчане, положија венци и цвеќе и се поклонија на споменикот на жртвите од конфликтот во 2001-та, припадници на УЧК.
Ова е прв пат, по 11 години од воениот конфликт и потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, институционално да се оддаде почит на припадниците на УЧК.
Слупчане, рече вицепремиерот Муса Џафери, е симболично избрано, бидејќи се оддава почит на мачениците, на оние кои ја дадоа крвта за постигнување на мирот.
Во делегацијата немало ниту еден претставник од коалициската ВМРО-ДПМНЕ и ниту еден од ДУИ, не го објаснил овој удар од ВМРО-ДПМНЕ.
Ете како што пишува никој не бил од коалицијата
Jas licno i za narodot zastanav na branikot da ja odbranime drzavata pred se od separatistite a potoa i cesta nasa i na site , ama narodot nikogas ne gi podrzuva vistinskite site begaat na strana na onie kade sto imaat partiski dobra kade mozat da se istaknat samite ....Народот ќе ве памети, батали ги политичарите.
Тие се малцинство верувај неспособни гзолижачи и мора да ги има и такви, народот не заборава еве јас и сите во моја околина од роднини до пријатели буквално сите луѓе што ги знам имаме огромна почит за бранителите.Jas licno i za narodot zastanav na branikot da ja odbranime drzavata pred se od separatistite a potoa i cesta nasa i na site , ama narodot nikogas ne gi podrzuva vistinskite site begaat na strana na onie kade sto imaat partiski dobra kade mozat da se istaknat samite ....