Sport Club Prime

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.663
Поени од реакции
8.092
незнам зошто е пишан насловов на темава Sport Club кога треба да е Sport Klub :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Еве Макств што ви одговори на поставеното прањање:

Capture.PNG

G

grande-juve

Гостин
Дримбокс и само дримбокс. Ние дома месечно плаќаме 1800 денари и имаме неограничен интернет (близу 20 мб брзина со гратис 60 аналогни канали, 1000 ден месечно), и сите канали што постојат со два хд дримбокса (околу 80 евра е годишно, 800 ден месечно за две претплати, без да го сметам купувањето на антената и рисиверот), телефон немаме зашто сите имаме мобилни. Значи можат да се направат и други комбинации, со еден рисивер и поголема брзина за интернетот и пак ќе биде околу 2000 ден, само што нема да има нервози, посебно за гледање фудбал.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
И да го има СК прајм доплатата ќе биде 200-300 ден не верувам дека ќе го гледате за 100-150 ден.
Се надевам дека Телекабел ќе ја вметни во понудата, гледам на нивната веб страна се фалат што СК и СК+ ги емитуват бесплатно. Сега Прајм може да го искористат за да привлечат уште поголем број на корисници.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Добро бе што ќе им прават ѕинго и стојменов парите од тв куќите!?

Еј ќе им забраним на мојве да гледаа турски срања жими све!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Мислам дека радо ќе те иселат од дома него да не гледаат турски глупости :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:LOL: да знаеш не си далеку од вистината (y)
Од искуство ти зборам, пробав јас. Го извадив кабелот од кабловската за да видам што ќе гледаат и искочив тука во населба во паркот. Дваесет минути не поминаа кола пратија да ме донесе да го вратам кабелот како што си бил :ROFLMAO:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Од искуство ти зборам, пробав јас. Го извадив кабелот од кабловската за да видам што ќе гледаат и искочив тука во населба во паркот. Дваесет минути не поминаа кола пратија да ме донесе да го вратам кабелот како што си бил :ROFLMAO:
Кола:rolleyes: абе пожарна и полиција ќе бидат повикани ако нема кај да се гледа :)

Туку нека има Премиер да гледаме, од шпансково за двапати ел класико ќе се снајдеме со стримови ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Не се криви нашите ТВ у случајов, неможеш да им контрираш на СпортКлуб кој откупува права за 5-6 држави.

Глупиот момент е што откупуваат права за држави каде што немаат преставништво и не емитуваат програма! Така беше и лани со Премиер, откупија и за Македонија иако немаше СпортКлуб у Македонија, па мораше после да бидат сите тие перипетии па и да доплаќаме. У случајов СпортКлуб не ебе нас.

Пишував уште кога се најавуваше за ова дека ќе пренесуваат Примера, сите дркавте на тоа, ќе сте се спаселе од рекламите на Алфа, епа сеа ќе се спасите и од фудбалот целосно... или ќе доплатите уште 100 денари месечно за тоа што до лани го гледавте за „џабе“. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Што фактор си ма ти дома, а?:pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.663
Поени од реакции
8.092

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што фактор си ма ти дома, а?:pos:
Па на електро студирам, сите овие технички ствари по дома мене ми се оставени за нагледување :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не се криви нашите ТВ у случајов, неможеш да им контрираш на СпортКлуб кој откупува права за 5-6 држави.

Глупиот момент е што откупуваат права за држави каде што немаат преставништво и не емитуваат програма! Така беше и лани со Премиер, откупија и за Македонија иако немаше СпортКлуб у Македонија, па мораше после да бидат сите тие перипетии па и да доплаќаме. У случајов СпортКлуб не ебе нас.

Пишував уште кога се најавуваше за ова дека ќе пренесуваат Примера, сите дркавте на тоа, ќе сте се спаселе од рекламите на Алфа, епа сеа ќе се спасите и од фудбалот целосно... или ќе доплатите уште 100 денари месечно за тоа што до лани го гледавте за „џабе“. :)

Криви се, пошо СК нема/ше претставништво/ТВ куќа во Македонија неможе ниту да откупува права ако во случајот пред нив некоја Македонска телевизија се интересирала да ги откупи правата. Сител, Канал5, Телма, Алфа се виновни што денес ние доплаќаме за фудбал. Зошто не направат да се доплаќаат и турските серии!?

Kajgana Shop

На врв Bottom