Мислам дека радо ќе те иселат од дома него да не гледаат турски глупостиДобро бе што ќе им прават ѕинго и стојменов парите од тв куќите!?
Еј ќе им забраним на мојве да гледаа турски срања жими све!
да знаеш не си далеку од вистинатаМислам дека радо ќе те иселат од дома него да не гледаат турски глупости
Од искуство ти зборам, пробав јас. Го извадив кабелот од кабловската за да видам што ќе гледаат и искочив тука во населба во паркот. Дваесет минути не поминаа кола пратија да ме донесе да го вратам кабелот како што си билда знаеш не си далеку од вистината
Кола абе пожарна и полиција ќе бидат повикани ако нема кај да се гледаОд искуство ти зборам, пробав јас. Го извадив кабелот од кабловската за да видам што ќе гледаат и искочив тука во населба во паркот. Дваесет минути не поминаа кола пратија да ме донесе да го вратам кабелот како што си бил
Не се криви нашите ТВ у случајов, неможеш да им контрираш на СпортКлуб кој откупува права за 5-6 држави.Добро бе што ќе им прават ѕинго и стојменов парите од тв куќите!?
Еј ќе им забраним на мојве да гледаа турски срања жими све!
Од искуство ти зборам, пробав јас. Го извадив кабелот од кабловската за да видам што ќе гледаат и искочив тука во населба во паркот. Дваесет минути не поминаа кола пратија да ме донесе да го вратам кабелот како што си бил
а чекај јас да ги прашам нив зашто кога има и на Телма тенис не го затемнуваат Спорт Клуб ?
Па на електро студирам, сите овие технички ствари по дома мене ми се оставени за нагледувањеШто фактор си ма ти дома, а?
Не се криви нашите ТВ у случајов, неможеш да им контрираш на СпортКлуб кој откупува права за 5-6 држави.
Глупиот момент е што откупуваат права за држави каде што немаат преставништво и не емитуваат програма! Така беше и лани со Премиер, откупија и за Македонија иако немаше СпортКлуб у Македонија, па мораше после да бидат сите тие перипетии па и да доплаќаме. У случајов СпортКлуб не ебе нас.
Пишував уште кога се најавуваше за ова дека ќе пренесуваат Примера, сите дркавте на тоа, ќе сте се спаселе од рекламите на Алфа, епа сеа ќе се спасите и од фудбалот целосно... или ќе доплатите уште 100 денари месечно за тоа што до лани го гледавте за „џабе“.