М
Мартин^
Гостин
Кога излегува ПЕС 2013 фул верзија ?
7-8 Септември мислам.Кога излегува ПЕС 2013 фул верзија ?
Купи џојстик т.е. контролер и ќе направиш голема инвестција не само за ПЕС 2013 и ФИФА 13 него и за сите наредни спортски игри. Помина времето кога можеше комотно да се игра со тастура и да го добиеш истиот ефект како да играш со контролер.7-8 Септември мислам.
Инаку, дај бе кажате како се прават финти на тастатура, досадно е без финти....
Имам џојстик, ама неможам да играм на него, тешко ми е.Купи џојстик т.е. контролер и ќе направиш голема инвестција не само за ПЕС 2013 и ФИФА 13 него и за сите наредни спортски игри. Помина времето кога можеше комотно да се игра со тастура и да го добиеш истиот ефект како да играш со контролер.
Хахахах ... зашо бе?Имам џојстик, ама неможам да играм на него, тешко ми е.
beginer?Добро бе шо е олку лесна играва направена ?? го спуштив тој апдејтот нов и играм на последното ниво многу е лесно .
Не бе Super star ..beginer?
Батка, да препорачаш нешто? Јас разгледував сега по продавнициве...не ми се даваат многу пари (затоа што би ми бил прв, па да се навикнам прво, после би купил нешто асално + и немам баш многу во моментов)...и по тоа шо видов има за околу 400-450, шо ми е ок...ама не знам дали би се играле пес и фифа, т.е. дали се компатибилни? Ако знаеш нешто до таа цена, кажиКупи џојстик т.е. контролер и ќе направиш голема инвестција не само за ПЕС 2013 и ФИФА 13 него и за сите наредни спортски игри. Помина времето кога можеше комотно да се игра со тастура и да го добиеш истиот ефект како да играш со контролер.
Побарај нешто како овој не би требало да се скапи ! околу 300-350 денариБатка, да препорачаш нешто? Јас разгледував сега по продавнициве...не ми се даваат многу пари (затоа што би ми бил прв, па да се навикнам прво, после би купил нешто асално + и немам баш многу во моментов)...и по тоа шо видов има за околу 400-450, шо ми е ок...ама не знам дали би се играле пес и фифа, т.е. дали се компатибилни? Ако знаеш нешто до таа цена, кажи