хахаха. колку шо знајш јас кој сум и кај живеам, току и од лук оил знат кој си и кај живејш за да ти дојдат дома. А и да ти дојдат, шо ќе ти напрат? Муабет?Лукоил..а ја секојдневно таму ставам бензин..добро одкај дазнам имам 15 години да не направам нешто па да ми дојдат дома..
Од кај да знам..хахаха. колку шо знајш јас кој сум и кај живеам, току и од лук оил знат кој си и кај живејш за да ти дојдат дома. А и да ти дојдат, шо ќе ти напрат? Муабет?
Велики брат вас посматраЛукоил..а ја секојдневно таму ставам бензин..добро одкај дазнам имам 15 години да не направам нешто па да ми дојдат дома..
Штета...баш сакам скутерот да го направам на плин..Велики брат вас посматра
Него, еден си празнеше цел резервоар и тоа сфати дека ставил бензин наместо дизел откако плати и ја виде случајно сметката. Чекаше да дојде сервис и да му го испразни резервоарот и си плати и бензин, и сервис и ново полнење на цел резервоар.
Затоа, драги деца, отворете очи кога полните бензин, како што пиша Џиш на секое капаче пишува со големи букви какво гориво користи возилото.
Тоа што пишува 100 октана е уствари лажга со опашка. Нема никаква разлика од 98 ти кажувам од искуство.Јас му турам 95 - ка ама немаше 95 а ни 98 па ми опнаја 100 ка ..... си појдов до бт без никаков проблем а за назад пак турив 95 ка
Од кај да знам..
Него ти кажими во која не турат вода? Јас знам дека то шо изглева од Окта е многу поквалитетно, споредено со она шо го возиме. За то шо изглева од Окта, инфото ми е од прва рака - чоек шо работи таму...Во Струмица знам пред некое време еден пријател таксист ми кажа дека на некоја бензинска ставале вода во бензинот. Мислам дека беше Макпетрол или Национал, не сум 100% сигурен, ако знае некој сигурно нека ме поправи.
Немаш доволно пари...Штета...баш сакам скутерот да го направам на плин..
Мислев ќе кажеш БракоЛукоил..а ја секојдневно таму ставам бензин..добро одкај дазнам имам 15 години да не направам нешто па да ми дојдат дома..
Заебана бензинска се и тие досега само еднаш имам стаено гориво одтаму -.-Мислев ќе кажеш Брако