Што да правите со погрешно гориво во резервоарот ?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Лукоил..а ја секојдневно таму ставам бензин..добро одкај дазнам имам 15 години да не направам нешто па да ми дојдат дома..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Лукоил..а ја секојдневно таму ставам бензин..добро одкај дазнам имам 15 години да не направам нешто па да ми дојдат дома..
хахаха. колку шо знајш јас кој сум и кај живеам, току и од лук оил знат кој си и кај живејш за да ти дојдат дома. А и да ти дојдат, шо ќе ти напрат? Муабет?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
хахаха. колку шо знајш јас кој сум и кај живеам, току и од лук оил знат кој си и кај живејш за да ти дојдат дома. А и да ти дојдат, шо ќе ти напрат? Муабет?
Од кај да знам..

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Во Струмица знам пред некое време еден пријател таксист ми кажа дека на некоја бензинска ставале вода во бензинот. Мислам дека беше Макпетрол или Национал, не сум 100% сигурен, ако знае некој сигурно нека ме поправи.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Јас му турам 95 - ка ама немаше 95 а ни 98 па ми опнаја 100 ка ..... си појдов до бт без никаков проблем а за назад пак турив 95 ка

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
:pos:Велики брат вас посматра :sneaky:
Него, еден си празнеше цел резервоар и тоа сфати дека ставил бензин наместо дизел откако плати и ја виде случајно сметката. Чекаше да дојде сервис и да му го испразни резервоарот и си плати и бензин, и сервис и ново полнење на цел резервоар.
Затоа, драги деца, отворете очи кога полните бензин, како што пиша Џиш на секое капаче пишува со големи букви какво гориво користи возилото.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
:pos:Велики брат вас посматра :sneaky:
Него, еден си празнеше цел резервоар и тоа сфати дека ставил бензин наместо дизел откако плати и ја виде случајно сметката. Чекаше да дојде сервис и да му го испразни резервоарот и си плати и бензин, и сервис и ново полнење на цел резервоар.
Затоа, драги деца, отворете очи кога полните бензин, како што пиша Џиш на секое капаче пишува со големи букви какво гориво користи возилото.
Штета...баш сакам скутерот да го направам на плин..

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Јас му турам 95 - ка ама немаше 95 а ни 98 па ми опнаја 100 ка ..... си појдов до бт без никаков проблем а за назад пак турив 95 ка
Тоа што пишува 100 октана е уствари лажга со опашка. Нема никаква разлика од 98 ти кажувам од искуство.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Во Струмица знам пред некое време еден пријател таксист ми кажа дека на некоја бензинска ставале вода во бензинот. Мислам дека беше Макпетрол или Национал, не сум 100% сигурен, ако знае некој сигурно нека ме поправи.
Него ти кажими во која не турат вода? Јас знам дека то шо изглева од Окта е многу поквалитетно, споредено со она шо го возиме. За то шо изглева од Окта, инфото ми е од прва рака - чоек шо работи таму...

Штета...баш сакам скутерот да го направам на плин..
Немаш доволно пари...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мислев ќе кажеш Брако :icon_lol:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Јас полнам од Макпетрол 100 октански.

Kajgana Shop

На врв Bottom