- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
ќе има светско во атлетика следната година бе?
Ќе има бе од 10 до 18 август во Москва Русијаќе има светско во атлетика следната година бе?
Ако не дојде крајот на светот годинава, ќе има!ќе има светско во атлетика следната година бе?
Многу јасно дека треба, мора да го симне неговиот светски рекорд!!!!!!Дали има потреба да трча Болт и понатаму?
Според мене тој може во секој момент да направи нов рекорд но изгледа како да не сака.Мислам дека можеше на трката на 100 метри но како да запира пред крај,си има некои причини можеби ништо не се знае.Многу јасно дека треба, мора да го симне неговиот светски рекорд!!!!!!
Веќе еднаш ги поздрави научниците, треба повторно.
Дап го приметив тоа, и се нервирав :/Според мене тој може во секој момент да направи нов рекорд но изгледа како да не сака.Мислам дека можеше на трката на 100 метри но како да запира пред крај,си има некои причини можеби ништо не се знае.
Za da ima postojan motiv , toa ja odrzuva negovata strast kon pobediСпоред мене тој може во секој момент да направи нов рекорд но изгледа како да не сака.Мислам дека можеше на трката на 100 метри но како да запира пред крај,си има некои причини можеби ништо не се знае.