The Prodigy's Warriors Dance Festival во Белград 15.09.2012

• Креатор на темата Креатор на темата IgorChete
  • Време на започнување Време на започнување
Толку е бе повратна карта бус/воз околу 2000 денари е до Белград :)
Иначе ти кажувам информации од другарка што прашувала во Југотон за карти... Можда си зимаат провизија дечките затоа е 2100 :P

Tickets
MACEDONIA – Jugoton records, City Trade Center, 1 floor. Skopje
2160 OBICNE ULAZNICE
3350 RIP
ова е од официјалната страна
е сеа баш ме интересира што е разлиата помеѓу обичниве и другите карти (освен цената :pos:)

Глеам никој не пишал дека у меѓу време ги букираа Chase and Status, Caspa и Zane Lowe.

Кој не знае кој е Zane, нека си пушти од следниов линк: http://www.youtube.com/watch?v=-eXxzqiLtdU

П.С. Јас земав карти од gigstix со е-печатење, најлабаво си е така, во сопствена организација. :)

А, да, Продиџи ќе пуштаат нов материјал на фестивалот, ќе издаваат албум при крајот на 2012-та отприлика.

Инаку еве го плакатот

536837_362109760515384_272423262_n.jpg

Feed Me... but i prefer that guy more when he used to call himself SPOR... and no more Spor and Feed Me is a boring dubstep stuff...

Ме фатило кризно стање, али за евентов и пишанка ќе праам, па ќе враќам после како знам и умеам. ;)
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 04:05 ---
Tickets

MACEDONIA – Jugoton records, City Trade Center, 1 floor. Skopje
2160 OBICNE ULAZNICE
3350 RIP

ова е од официјалната страна
е сеа баш ме интересира што е разлиата помеѓу обичниве и другите карти (освен цената :pos:)

579864_440658679296171_557285923_n.jpg

Гледајќи од сликава полето означено со D е RIP Zone, а RIP како шо го сфаќам јас значи Rest in Peace, така да ако сакаш да почиваш во мир купи си таква карта, сигурно за фаци кои не се по рипањето и ломењето кичми у гужвите. :)
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 04:11 ---
И вистинското значење на RIP зоната: zona sa boljim pogledom, posebnim toaletima, sankom i ulazom

Глеам никој не пишал дека у меѓу време ги букираа Chase and Status, Caspa и Zane Lowe.

Кој не знае кој е Zane, нека си пушти од следниов линк: http://www.youtube.com/watch?v=-eXxzqiLtdU

П.С. Јас земав карти од gigstix со е-печатење, најлабаво си е така, во сопствена организација. :)
море каков Zane... Chase & Status да беа лајф... и место тоа Feed Me да пишеше Spor... ни Zane ни продиџи ќе се видеа :D

Chase and Status live ми се тапа. A за Спор неам некое мислење посебно.

Ке пукаат таваните, само ме мачат тие проклети 8 саата пат до белград, ама ке се издржат!
9 Септември во Скопје Marduk и Immolation, на 15ти Prodigy, пред тоа Слеер и Металика.
Ебате економска криза, ебате! :)

Ке пукаат таваните, само ме мачат тие проклети 8 саата пат до белград, ама ке се издржат!
9 Септември во Скопје Marduk и Immolation, на 15ти Prodigy, пред тоа Слеер и Металика.
Ебате економска криза, ебате! :)

Кај ќе свират Слејер и Металика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom