- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Хахахахаха, this is wrong on so many levels...^^Добро нека е по твое дека е местенка. Местенка беа и петте титули по ред на Бинтер па никому ништо, пак сонцето изгрева и заоѓа.
Хахахахаха, this is wrong on so many levels...^^Добро нека е по твое дека е местенка. Местенка беа и петте титули по ред на Бинтер па никому ништо, пак сонцето изгрева и заоѓа.
Gajle vi e,evropa liga e vasaХахахахаха, this is wrong on so many levels...
Добро бе мудрецу.Gajle vi e,evropa liga e vasa
И ти ништо не сфати од цитираното...Gajle vi e,evropa liga e vasa
Нека е вронг на колку сака левели, кога другар ти од фан клуб се прави паметен со Јубе, тогаш вашиот тим е Бинтер за мене. Може и Шинтер и Шитер сеедно...Хахахахаха, this is wrong on so many levels...
Se zamarate so Juve a vie ste katastrofa,treba poveke?И ти ништо не сфати од цитираното...
ДА,да ние се замараме со јуве, да не сте вие тие кој цело време ставете ставете слики од Интер?Se zamarate so Juve a vie ste katastrofa,treba poveke?
Не, туку прскам од смеа на "навредата" Бинтер, бидејќи така сами себе се ругате.Se zamarate so Juve a vie ste katastrofa,treba poveke?
Изиграјте ја следнава сезона ко со Хајдук пред некој ден па да видиме кој се ругаНе, туку прскам од смеа на "навредата" Бинтер, бидејќи така сами себе се ругате.
И ти си во право, ние сами ако не се изругаме, глеам нема друг компетентен за тоа.Изиграјте ја следнава сезона ко со Хајдук пред некој ден па да видиме кој се руга
Грешка е само Б, другото ќеда е точно. Ако е интер толку чист нека се откажи од имунитетот кој го има за калчополи па да се расчисти до крај кој е главниот местач. (за тие шо незнаат, или се прат на тошо, има 6000 документи против инер и милан кои беа скриени во истрагата 2006 год.)Хахахахаха, this is wrong on so many levels...