Куманово, кумановци, кумановки

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
http://www.mkd.mk/46911/sport/utre-vo-kumanovo-vonredna-sostojba-doagjaat-najozloglasenite-polski-huligani/

Што прајме сега ! :icon_lol:
Башка , тука се комшиите албанци да ја опраат работа !:icon_lol:
Ке бидне интересно јутре :sneaky: Али најдобра работа е- Пријавено е во кумановската полиција, ќе бидат сместени во кафез, ќе има и дополнителни редари во нивниот сектор.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ке бидне интересно јутре :sneaky: Али најдобра работа е- Пријавено е во кумановската полиција, ќе бидат сместени во кафез, ќе има и дополнителни редари во нивниот сектор.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Редари :eek:
Тотален фејк , кој ќе се гњети тамо :)
Лошо ќе си поминат редарите :)
Колку би сакал да им го видам изразот на редарите и полицајците ( албанци ) кога ќе се сретнат ... :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Оној Ask.fm поголема глупост немам видено. Још па кд прочитам неко девојчиште пишало, ај бидете малце покултурни. Па ја не знам сас какву логику га пишала тој кд е јасно дека ако анонимо може да се праша, што ќе сака свак да праша. Глупости.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Хаха, ќути циркузи.

Још па некоја сс IQ како собну температуру кд ќе напише
„не замрааајтеее!! :mad:". Амори офцо па кој #!%* си га отворила, како нема да те замарав!?.
Или онија што мислив дека су паметни па да се оправдав
„Досадноооо... ајде прашујте ask.fm/seljanka".

Не сам веруваја дека у наше Куманово има толко прости људи, стварно респект за онија што немав профил на овуј сељачку скупштину куде што сви мислив дека су много јаки фаце у град па људи су заинтересирани за њима.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Прашајте све што сакате да знаете напише и овија гу прашав нешто подискретно и овај им одговори еее па много сакате да знаете :facepalm::D

imp

МyMoon
Член од
11 јуни 2012
Мислења
39
Поени од реакции
31
Кумановке су автоќефалне , у авто си терат ќефови
:pos:

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Кумановци,да ве прашам наишле ли сте на некоју поезију на наш дијалект?

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Ноќ е, тишина, види каква е месечина, ја гол, а и ти гола ебаја би мртвога вола, а камоли тебе љубави моја..
Знала сам знала сам!Само чекаше да напише некој :tapp:
--- надополнето: 11 август 2012 во 03:46 ---
Не шала на страну има ли некој стварно да знае :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Знала сам знала сам!Само чекаше да напише некој :tapp:
--- надополнето: 11 август 2012 во 03:46 ---
Не шала на страну има ли некој стварно да знае :pos:
Да беше малце загреан ќе ти рецитираше целу ноќ, ама алкохол у уста не сам ставија цели 7 месеца, такој да инспирација ми е -100.:icon_lol:

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Да беше малце загреан ќе ти рецитираше целу ноќ, ама алкохол у уста не сам ставија цели 7 месеца, такој да инспирација ми е -100.:icon_lol:
Ај кд ке се напиеш отварање кајгану рецитирај певај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom