Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Vo finale ke i bide tesko na Rusija koja izgubi so 3:0 od Brazil vo grupata
Ако го гледаше натпреварот во групи,ќе знаеше дека не беше сосема заслужена победата на Бразил.Русија беше доминантна во првиот и третиот сет но со многу глупи грешки ги изгубија сетовите.Водеа дури по 4 разлика но се надевам на финале помеѓу Бразил и Русија зашто италијанците не заслужуваат да стигнаат до таму.

R

Rigel Kent

Гостин
Ако го гледаше натпреварот во групи,ќе знаеше дека не беше сосема заслужена победата на Бразил.Русија беше доминантна во првиот и третиот сет но со многу глупи грешки ги изгубија сетовите.Водеа дури по 4 разлика но се надевам на финале помеѓу Бразил и Русија зашто италијанците не заслужуваат да стигнаат до таму.
I jas se nadevam na odmazda na Rusija nad Brazil i olimpiska titula

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
ЦЦц колку аматерски изиграа на сила на троен блок Бугарите, имаа 22-21 го изгубија 25-23. Толку им беше... барем бронза нека земаат и тоа тешко...
Зашто да биде тешко ? Пред неколку дена бихме италиjанците со 3 на 0 категорично. Скуадра Адзура немат победа над нас последните сигурно две години. И представете си бориме се за медал на Олимпиада без наjдобриот европски играч Матеj Казиjски. Да не сборуваме ако беше и он во игра денес. За жал малце не ни достигна да биеме во четвритот сет. А да плукате вие е наjлесно. Нека jас да ви прашувам кога ке освоите пласман во полуфинале на Олимпиjада во било каков спорт ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зашто да биде тешко ? Пред неколку дена бихме италиjанците со 3 на 0 категорично. Скуадра Адзура немат победа над нас последните сигурно две години. И представете си бориме се за медал на Олимпиада без наjдобриот европски играч Матеj Казиjски. Да не сборуваме ако беше и он во игра денес. За жал малце не ни достигна да биеме во четвритот сет. А да плукате вие е наjлесно. Нека jас да ви прашувам кога ке освоите пласман во полуфинале на Олимпиjада во било каков спорт ?
Што не мешаш нас бе? Дечкото мислење си даде за блокот, не ти фати сеир на репрезентацијата. ниту па плукаше негде. Што не ќе прочиташ...

R

Rigel Kent

Гостин

:tapp::facepalm::гомце:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Koментаторов вика дека селекторот на Русија Блат зборувал руски на европското првенство а сега на англиски. Мене не ми текнува дека збореше на руски, дали знае некој поточно?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Што не мешаш нас бе? Дечкото мислење си даде за блокот, не ти фати сеир на репрезентацијата. ниту па плукаше негде. Што не ќе прочиташ...
Леандраааааааааааааааааааааааа овој се закача :cautious:

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Извините не саках да обидам некого али просто сум навикнат дека во македонски форум трудно ке прочитам нешто добро за Бугариjа. Искрено се изненадувам кога прочитам нешто добро.

В

Ваздух

Гостин
Извините не саках да обидам некого али просто сум навикнат дека во македонски форум трудно ке прочитам нешто добро за Бугариjа. Искрено се изненадувам кога прочитам нешто добро.
Ти фали едно Л во имево, татар.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бугарите се тапа, од одбојка две чисти немаат, се протнаа до 1/2 финале....
Ова колку да ти го нахранам егото, не дека стварно го мислам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Koментаторов вика дека селекторот на Русија Блат зборувал руски на европското првенство а сега на англиски. Мене не ми текнува дека збореше на руски, дали знае некој поточно?
Во право е, ама заборавил да напомене дека на ЕП во 2009 зборуваше на израелски, на СП 2010 зборуваше француски... полиглот низаеден :D

Kajgana Shop

На врв Bottom