N
Nicky Santoro
Гостин
Ај нека ми кажи некој како се викаше тој кубанецот на скок во далечина мислам беше или трискок пред едно 5 години минимум можи и повеќе никако да се сетам
Роблес? Не...Ај нека ми кажи некој како се викаше тој кубанецот на скок во далечина мислам беше или трискок пред едно 5 години минимум можи и повеќе никако да се сетам
http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Sotomayor ?Ај нека ми кажи некој како се викаше тој кубанецот на скок во далечина мислам беше или трискок пред едно 5 години минимум можи и повеќе никако да се сетам
Го најдов сепак
16:00 Бугарија Русија одбојка
16:40 Хрватска Црна Гора ватерполо
18:00 Шпанија Русија баскет
21:30 Хрватска Франција ракомет
22:00 САД Аргентина баскет
Добри се оваа годинаЈухуу нема мрдање од пред тв, искрено незнам последен пат кога ијам толку време потрошено на ТВ особено на СМРТ ТВ
Една една, не ко нас ни до Олимпијада не отидовме ... на комшиите можеме вода да им носиме, глеј ги србија, хрватска, црна гора се слушаат еј, значи сепак ги има во поглемиот дел од спортовите и тоа се доста добри, медаљи зимаат, стварно ми е криво, а можевме ...Добри се оваа година
И Бразил Италија одбојката е јака ама се поклапа
Инаку и бугарите освоија прва медаља во борење, имаат шанса и за втора во одбојка. Црна Гора исто веројатно дека со две ќе завршат и тоа можеби злата.
Можевме ама сме неспособни ...Една една, не ко нас ни до Олимпијада не отидовме ... на комшиите можеме вода да им носиме, глеј ги србија, хрватска, црна гора се слушаат еј, значи сепак ги има во поглемиот дел од спортовите и тоа се доста добри, медаљи зимаат, стварно ми е криво, а можевме ...