Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

N

Nicky Santoro

Гостин
Ај нека ми кажи некој како се викаше тој кубанецот на скок во далечина мислам беше или трискок пред едно 5 години минимум можи и повеќе никако да се сетам

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
Ај нека ми кажи некој како се викаше тој кубанецот на скок во далечина мислам беше или трискок пред едно 5 години минимум можи и повеќе никако да се сетам
Роблес? Не...

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Американциве ја спуштија завесата по број на медали, Кина веќе нема шанси. Многу ги утепа атлетиката и тимскиве спортови каде се со само едно злато во атлетика. И Кореја е далеку сега за четврто место, Русите на крајот може да бидат и трети по број на медали.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
16:00 Бугарија Русија одбојка
16:40 Хрватска Црна Гора ватерполо
18:00 Шпанија Русија баскет
21:30 Хрватска Франција ракомет
22:00 САД Аргентина баскет

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
16:00 Бугарија Русија одбојка
16:40 Хрватска Црна Гора ватерполо
18:00 Шпанија Русија баскет
21:30 Хрватска Франција ракомет
22:00 САД Аргентина баскет

Јухуу нема мрдање од пред тв, искрено незнам последен пат кога ијам толку време потрошено на ТВ особено на СМРТ ТВ :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јухуу нема мрдање од пред тв, искрено незнам последен пат кога ијам толку време потрошено на ТВ особено на СМРТ ТВ :)
Добри се оваа година :D
И Бразил Италија одбојката е јака ама се поклапа
Инаку и бугарите освоија прва медаља во борење, имаат шанса и за втора во одбојка. Црна Гора исто веројатно дека со две ќе завршат и тоа можеби злата.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Добри се оваа година :D
И Бразил Италија одбојката е јака ама се поклапа
Инаку и бугарите освоија прва медаља во борење, имаат шанса и за втора во одбојка. Црна Гора исто веројатно дека со две ќе завршат и тоа можеби злата.
Една една, не ко нас ни до Олимпијада не отидовме ... на комшиите можеме вода да им носиме, глеј ги србија, хрватска, црна гора се слушаат еј, значи сепак ги има во поглемиот дел од спортовите и тоа се доста добри, медаљи зимаат, стварно ми е криво, а можевме ...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
Една една, не ко нас ни до Олимпијада не отидовме ... на комшиите можеме вода да им носиме, глеј ги србија, хрватска, црна гора се слушаат еј, значи сепак ги има во поглемиот дел од спортовите и тоа се доста добри, медаљи зимаат, стварно ми е криво, а можевме ...
Можевме ама сме неспособни :facepalm:...

Иначе која убавина од спорт е ритмичкава гимнастика, да ужива човек :vozbud: На која мака се само судиите кога оценуваат, тешко нив. Корејката влезе, ама за Кинескињата ми е жал, многу добар настап имаше ама не влезе во финале за 0.05 поени :place:

:love:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Буариве почнаа "страхотно":eek:Соколов он фајр

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Како ви се гледа ритмичка гимнастика бе луѓе?
Или тоа сихронизираното денсање во вода (како и да се вика)....

Kajgana Shop

На врв Bottom