Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.541
Поени од реакции
4.383
М'бае да не ќе руши рекорд како најмлад играч што заиграл во Лига Европа? 17 години е ѕверот.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
абе ќе ја даваат на ТВ негде ??

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
http://tv.mojbuk.com/faq/hrt-2.html Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 7 Coutinho, 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 22 Milito, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 42 Jonathan.
Subs: 27 Belec, 6 Silvestre, 16 Mudingayi, 24 Benassi, 55 Nagatomo, 81 Longo, 88 Livaja.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Ке ја редиме со хрвативе излеа 2 у 1 .Му требаат пари на чичко Морати за некој напаѓач излеа...:cool:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Тапа сме бе.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
neznam sto sakate poveke imame prednost od 3-0 od prethodnio natprevar,topkata e vo nasi nozi postojano, za vakov natprevar dosta solidno od moja gledana tocka.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.411
Поени од реакции
16.675
neznam sto sakate poveke imame prednost od 3-0 od prethodnio natprevar,topkata e vo nasi nozi postojano, za vakov natprevar dosta solidno od moja gledana tocka.
Со Хајдук игра Интер бе, како може да бидеш задоволен од резултатов.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
awe i so barselona da igrat isto ti e jas da sum an nivno mesto ne se ni zamaram so poraz od 1 -0

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Местенка голема е овоа, два у кец, кутињо 3 шанси, 2 пати сам со голман еден волеј, милито еднаш демек неможе да ја смири, вториот пат, на позиција практично милито што го носи името, он во корнер шутна доле, као демек леле неможев да ја свртам. Можеше да биде 5-1, ако притиснеа и не се ладеа, глеате дека играат лабилно со пасови во простор напред до милито, а кутињо се уфрла.
Ја сум задоволен, Хајдук нема ни посед, нема ни шанси, им се погоди таа, им свирнаа пенал, тоа е се од нив.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ke go pustat palasio i ke gi sredi.
--- надополнето: 9 август 2012 во 22:00 ---
0-2 :facepalm:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Човече, многу сме срање! Личиме на многу просечен тим.
Па можда и сме веќе просечен тим, квалитативно.
Ова се натпревари против катастрофален Хајдук, многу слаб Хајдук, а и покрај тоа некако успеваме да се спуштиме на нивно ниво. И не зборам само зошто губиме сега. Истото го мислев и после првиот натпревар, кој го добивме само зошто дефанзивциве на Хајдук се на ниво на аматери.

Ако сака Интер да има некаква игра воопшто сезонава, моето скромно мислење е дека и Занети и Камбијасо мора да се зациментираат на клупа. Неверојатно непродуктивни се и двајцата. Немаат никаква функција во играта. Занети крило? :facepalm:
Апсолутно играат само ради реномето и ради тоа што, чудно, ама имаат повеќе влијание во тимот од скоро сите одговорни лица за тоа.
За Занети веќе нема никакво место во тимот, освен бек можда, мада нема физичка спремност за таму веќе. На секое друго место е само играч надвор од позиција. Ништо од тоа што едно крило треба да го прави он не го прави.
Камбијасо од друга страна е жива катастрофа и тоа не само денес туку веќе цела година. Ништо ама апсолутно НИШТО не игра. Ни една едина работа не прави за тимот. Не маркира добро играчи, не зема топки, не е физички подготвен доволно за да се враќа на позиција, не изнесува топка, не е добар пасер, не е брз. Ништо.
Срамота е кога и он зема толкава плата да се продава тоа дека се обновува тимот и се тргаат тие со високи плати.

А и Страмчиони мора да се тргне од тие некои италијански концепти од 80-те години, личи на Раниери и Закерони со нив. Има добри идеи, кои се прилично помодерни од тоа што сме навикнати, ама мора до крај да си ги изгура. Зошто ако не, пак на крај он ќе искочи кловн и другите ќе си ги исперат гомната преку него. Ја не сум тренер ни сум нешто стручен, ама ми изгледа малку контрадикторен со тоа што го збори и го прави со изборот и улогите на играчите.
Пример, изјавата Лукас е страничен играч за 4-4-2. WTF?
Кој размислува на таков начин уште.

Мора засилувања. Мора. Посебно средината. Гуарин не е диктирач на темпо не е таков играч, ко што они го постауваат. Ова го зоборам со засилувањата за да влеземе во топ 3.
Зошто овој тим по мое мислење е за на 5 или 6 место на крај. Секако ќе имаме не баш сјаен тим, дури и со тие што се најавуваат како заслилувања, ама приоритет е да не испуштиме пак Лш.

И додека пишувам 2-0 :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom