- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Lucas Moura got married. His wife asks,"U wanna have sex".
Moura says Let me ask my agent first.
Moura says Let me ask my agent first.
Ee и ти поима неам од каде е тотално сум издвоен од случувањата околу овој трансфер и така везвеза го пишав. И без тоа сум исклучен од дискусиите. Шо сакат нека прават, што и да направат тоа е најдоброОва од гол.ком? И да барал 4 милиони нашите се договорени со агентот и РвП, Арсенал е пречката а и разбирливо, не треба да им се лутиме на Арсенал. До негде и оправдано е да бара 4 мил агентот, сепак, зарем малце му имаме дадено ние на Хорхе Мендес?
Фергусон се да каже за ова сега? Ќе каже за година - две, како што кажува сега за некои фудбалери во минатото, хинт: Раул.Се додека ова не го каже Фергусон нема да верувам(Вчера можеше). Агентот даваше многу изјави дека Лукас сакал да оди само во Манчестер но ако он сакал толку многу да дојде немаше да отиде во друг тим.
Тоа е додека ние се ценкавмо за некој милион плус минус арапите дејствуваа,агентот го натерал како да не,он ако нејчел да иде никој жив неможе да го натера,освен парете се разбира.Инаку мене лично не ми е толку криво што не го зедовмо,криво ќе ми биде ако не земемо лев бек,па да се мучимо цела сезона.
До играчите е не е до менаџментот ко што викаш ти.. Понуди беа испратени колку што треба им беа понудени договори .. ама они сите се летаа по повеќе пари.. Фергусон сигурно нема на некој да му дава 250.000 неделна плата..Многу години го следам Јунајтед, прво мислев дека губењето на титулата ќе стимулира купување, ама ете не се случува ништо сензационално. Дека Јунајтед ќе биде во игра за титулата секако, но колективно играта е загрижувачка. Единствена разлика во тимот може да направи Кагава, бидејќи е единствениот играч што е купен за да поправи нешто. Играта во средината е просечна, ништо подобра од лани барем во овој подготвителен дел. Лани сите си одиграа на висина на задачата, си дадоа максимум сите и проблемот е што нема разновидност во играта, како што ја имало пред неколку години, што би било на пример поразлично оваа година. Се се базира преку брза игра, преку крила. Лани од сите утакмици кога Манчестер прв примил гол најмногу што се успеа е да се извади нерешено, загрижувачки. На многу натпревари поседот беше доволен знак... Јунајтед имаше понуда за Хазард 32 мил, за Лукас тука некаде, за Модрич исто така...има очигледен проблем во менаџментот, бидејќи еве пари се ставаат на располагање, и тоа пристојни суми.
Секако и до нив, ама лошо за имиџот на клубот. Во врска со неделната плата којзне и кој извор е точен ама еве јас па го прочитав вака, се работи за таа сума но за месечна плата.До играчите е не е до менаџментот ко што викаш ти.. Понуди беа испратени колку што треба им беа понудени договори .. ама они сите се летаа по повеќе пари.. Фергусон сигурно нема на некој да му дава 250.000 неделна плата..
--- надополнето: 9 август 2012 во 15:23 ---
Иначе Тотенхем ја одбиле понудата од Реал за Модрич..
немојте сеа пак да кукате по Модрич и да има пишувано за него 10 страни...
Па не би го формулирал ни јас дека е крив, само велам дека имаме проблем. Пак да повторувам лошо е за имиџот, или пак на нас ни паѓа тешко бидејќи сме поемотивни во врска со Јунајтед. Инаку лично мое мислење, капата да доле за квалитетни и врвни играчи, ама не сум фан на латино играчи, моралните вредности им се на незавидно ниво.Аце,, менаџментот на клубот не е крив ако некој чека поголема понуда од некој друг клуб а веќе е договорен со тебе убаво кажаа погоре, ние не сме никаков проект, ние сме фудбалски клуб со традиција и респект во фудбалскиот свет кој секоја година без исклучок атакува на ПЛ и ЛШ со еднакви сили без разлика дали било смена на генерација или супер склопен тим. Ако на некое циганче од Бразил (ама сепак талентирано) му треба дополнително убедување од менаџментот кои сме и што сме подобро нека не доаѓа. Вреѓање на интелигенција е тоа.
Линк?А го видовте Инстаграм профилот на Андерсон? Има 200 слики негде од кои 199 се од храна. И тоа на шпагетите им ставал очи, нос, уста од маслинки, моркови...
Линк?