Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Не кенкајте бе па и вие, така беше и во Пекинг, од тие Олимписки игри, поделени се деновите на машки и на женски, за тоа се поклопуваат натпреварите.
Ама на МТВ ќе емитуваат и на третиот канал, така да кој сака си глеа кошарка финале, кој сака ракомет, е сеа за ватерполо ако е до толку снаџете се.:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кога ни рекламираат Sony и Samsung телевизори со слика во слика (PIP) опција пред да почнат олимпијадите, ние нее, ќе си гледаме на нашиве што им фали :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.843
Него само мене ли ми личи Јаник Ањел на германски SS офицер? :pos:

Мене ми личи на болен од леукемија, таков блед, бел ко сирење, ич не ми личи на некоја си атлета, али човекот си плива нема збор тука. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене ми личи на болен од леукемија, таков блед, бел ко сирење, ич не ми личи на некоја си атлета, али човекот си плива нема збор тука. :)
19 години има уште мајка му му дава да цица :DDDDDDDDDDDDDDDDD на наредната олимпијада ќе е веќе грамада развиена :)

R

Rigel Kent

Гостин
Sega gledav repriza od ritmicka gimnastika , volsebstvo od dvete Rusinki Dmitrieva i Kanaeva , isto taka odlicna bese i Charkashyna.
Po dve rotacii plasmanot e sleden:

1
DMITRIEVA Daria 57.800
2
KANAEVA Evgeniya 57.625
3
CHARKASHYNA Liubou 56.450

Odvaj cekam utre da bide mojata omilena disciplina so lenta .

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
САД отпаѓа од шансите за медал во одбојка,Италија се враќа на старите патеки.
Додека оди сервисот на Савани бомбардерот и Зајцев можно е но се слаби во одбрана а тоа Лашко полското педерче како ме нервира со тоа косичето,прав италијанец станал :icon_mrgr:.Најслаба карика е тој Лашко иако го фаворизираат има мн слаб смеч а и нон стоп игра на дијагонала а го читаат нон стоп.Морално е Травица да биде во топ форма за да ги победат на бразилците,иначе ако нема блок нека се простат.Другиот натпревар тука нема што да се збори.Русите ги освојуваат олимпискиве и тоа ќе им вратат на бразилците.Бугарите моментално најсолиден тим но со русите си имаат проблеми одсекогаш бидејќи имаат не толку добар прием а се знае русите какви серви распалуваат на чело со Апаликов,Микајлов и џинот Музерски кој доста прави сервис грешки но кога влага во терен има големи шанси да биде сервис винер.:)А за мвп треба да биде одбран Соколов од Бугарија,има добар процент на забивање а и нај константен е.

Најинтересно ми е кога земаат тајм-аути бугарите,најчесто збори асистентот кој е италијанец а тренерот само потврдува така така:vozbud:,дури бетар е од Шундовски.:vozbud:
Се надевам на римеч Русија-Бразил и да им покажат која е моментално најдобрата екипа,бидејќи според мене Бразилците се доста доста послаби.Иначе Висото се повреди со Аргентина,незнам дали беше сериозно но куцаше и не заигра до крај но Волис го смени сосема добро,ги растури на аргентинците.Моментално некако ми изгледа Данте како најдобар во бразилскиот тим,Муриљо и Висото не се тоа што беа.ајт позз:cool:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Не знам дали е поставено видеово, бидејќи не бев дома кога е испаднато, ама мене ми е ептен јако..

И мака ми е што го пропуштив пливачкиот турнир, а никако да најдам видео.. Дајте барем од 4х100, победата на Франција, другарите ми кажаа ептен јака трка била.. :)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Гледајте одбојка полуфинале жени : Ј.Кореја - САД

Првиот сет го добија американките 25:20

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.843
19 години има уште мајка му му дава да цица :DDDDDDDDDDDDDDDDD на наредната олимпијада ќе е веќе грамада развиена :)
Ако не се пензионира до тогаш. :D Се шалам, али пливачиве доста рано се пензионираат, еве го Фелпс е прав пример за тоа, а глава ставам дека може да доминира и во Рио само изгледа се засити човекот, сака да види и он малце живот.
Кога сме кај пливачите, имам прочитано поодамна една колумна за Јан Торп, дека му имаат вградувано гени во стапалата уште како мал за да му биде стапалото што е можно поголемо и тоа ногата да му биде ко шлапатарка, ко пераја.:D
Зборот ми е дека којзнае на какви режими подлежат пливачите додека тренираат.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Одлична е Хукерката , во секој поглед :р

Kajgana Shop

На врв Bottom