Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.140

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Љоренте ?! ГОЛЕМО ДА ! Причина : докажан голгетер, нема да биде скап колку РВП, помлад е 2 години, нема да зима голема плата (во споредба со онаа која што ја понудуваме на РВП), прекрасно игра со глава и има гол- чувство ... Кога веќе не можеме да го зимаме РВП или пак Јоветиќ, боље Љоренте отколку некој неискусен напаѓач каде што и со него годинава мака ќе водиме со завршницата ... Се молам шпекулацијава да стане вистина и за неколку дена да го потпишеме нашиот голгетер што ни фалеше .. ( да напоменам огромна желба ми е да го видам Фалкао во дресот на Јуве )

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Љоренте ?! ГОЛЕМО ДА ! Причина : докажан голгетер, нема да биде скап колку РВП, помлад е 2 години, нема да зима голема плата (во споредба со онаа која што ја понудуваме на РВП), прекрасно игра со глава и има гол- чувство ... Кога веќе не можеме да го зимаме РВП или пак Јоветиќ, боље Љоренте отколку некој неискусен напаѓач каде што и со него годинава мака ќе водиме со завршницата ... Се молам шпекулацијава да стане вистина и за неколку дена да го потпишеме нашиот голгетер што ни фалеше .. ( да напоменам огромна желба ми е да го видам Фалкао во дресот на Јуве )
Центаршутевите на Пирло + играта со глава на Љоренте = 10-15 голови со глава по сезона. Мислам дека е ова многу подобар избор од РВП иили Џеко. Одбил нов договор , Реал и Барса до сега единствени заинтересирани за него, но со оглед на тоа што веќе имаат напаѓачи не ми се верува да плаќаат сериозни суми за напаѓач. Ако се остварат претпоставките Бонучи да биде ослободен од обвинението , со Љоренте може да се заокружи трансфер пазарот за ова лето, сосем задоволително.

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Идеалната формација според мене : 3-5-2

Buffon
Barzagli - Chiellini - Bonucci
(Masi) (Lucio) (Caceres)
Isla - Vidal - Pirlo - Marchisio - Armero *
(Lichtsteiner, Pepe) (Asamoah) (Pogba) (Marrone) (Giaccherini, De Ceglie)
Giovinco - Llorente*
(Vucinic,) (Matri , Pazzini *)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

Buffon
(Masi) (Lucio) (Caceres)
Giovinco - Llorente*
Цело лето се зборува дека ако дојде уште еден напаѓач (класа ) дека или Матри или Кваљарела ке си одат бидејки нема да има место ,тоа значи дека ако си го ставил Љоренте треба да го продадеш Матри .
--- надополнето: 8 август 2012 во 10:55 ---
sfdsaf.jpg

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Цело лето се зборува дека ако дојде уште еден напаѓач (класа ) дека или Матри или Кваљарела ке си одат бидејки нема да има место ,тоа значи дека ако си го ставил Љоренте треба да го продадеш Матри .]
Zasto Matri ja bi go prodal Kvajarela, posto e 30 godini a i pomalce gola ima dadeno od Matri

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562

Buffon
(Masi) (Lucio) (Caceres)
Giovinco - Llorente*
Нема теоретски шанси Исла да му го земи местото на Лихт во 3-5-2, Исла можи само во 4-3-3 да игра десно.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Исла играт десно во 3-4-3 и 3-5-2 ништо чудно и да го седнит на клупа на Лихт.
Не е во тоа финтата Исла е 20 милиони евра не може да го држиме на клупа ама па и да ги седнеме одличните Лихштејнер и Касерес нема смисла .
Мора да му се најде место во средината а и да му се најде место таму ке го има и Мароне и Асамоа кој мора да му се даде шанса да видиме дали ке ги оправдаат парите .
Мислам дека треба да пробаме со 4-4-2 формација да се ослободе уште едно место во средината .

F

FuckYouAll

Гостин
Не е во тоа финтата Исла е 20 милиони евра не може да го држиме на клупа ама па и да ги седнеме одличните Лихштејнер и Касерес нема смисла .
Мора да му се најде место во средината а и да му се најде место таму ке го има и Мароне и Асамоа кој мора да му се даде шанса да видиме дали ке ги оправдаат парите .
Мислам дека треба да пробаме со 4-4-2 формација да се ослободе уште едно место во средината .
Неморат и неможат сите да игрет наеднаш:icon_lol:
Ако си заслужит да е прва постава ќе играт, ако не ќе дремит на клупа или на трибини.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Исла играт десно во 3-4-3 и 3-5-2 ништо чудно и да го седнит на клупа на Лихт.
Лихт сезонава беше во топ 5 десни бекови и пријателските ги изигра многу добро. Конте не е тренер кој ќе го седни на клупа само заради тоа што Исла е платен многу, треба крв да излези од Исла на тренинг го добие стартното место. Ако е толку добар ќе се смени формацијата во 4-3-3 заради него (како шо беше случај со Видал), а да го седни Лихт, потешко малку;)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Неморат и неможат сите да игрет наеднаш:icon_lol:
Ако си заслужит да е прва постава ќе играт, ако не ќе дремит на клупа или на трибини.
хахаха платата ке му тече милионите се тука него нема пичето да го боле дали ке игра или ке си грицка семки на трибини....потсети се како беше со Амаури хахаах .

F

FuckYouAll

Гостин
Лихт сезонава беше во топ 5 десни бекови и пријателските ги изигра многу добро. Конте не е тренер кој ќе го седни на клупа само заради тоа што Исла е платен многу, треба крв да излези од Исла на тренинг го добие стартното место. Ако е толку добар ќе се смени формацијата во 4-3-3 заради него (како шо беше случај со Видал), а да го седни Лихт, потешко малку;)
Никаде не реков дека ќе играт Исла зш е платен многу.
Ако си заслужит да играт пред Лихт зш да не играт ?
А и немат потреба заради него да се менвит формација, пошо во Удине и Чиле играт десно во 3-4-3 и 3-5-2.
хахаха платата ке му тече милионите се тука него нема пичето да го боле дали ке игра или ке си грицка семки на трибини....потсети се како беше со Амаури хахаах .
Па немат да го болит, пошо го немат.:LOL:
--- надополнето: 8 август 2012 во 16:59 ---

Новата адвокатка на Конте.
Giulia Bongiorno- the most hated woman in Italy:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom