Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
дека живееш во некој твој badass светЕ што знаете за мене...
дека живееш во некој твој badass светЕ што знаете за мене...
Ако земиш така сите се луѓе, и наркоманите и педофилите и убијците.И наркоманите се луѓе,доволна казна за нив е тоа што поминуваат низ пекол и секаков поздрав за нивната смрт или радување за истата е за осуда.Ама ич не се сложувам со Владе,многу е фашистички настроен
Јас пораснав, не верувам повеќе во бајки за пред спиење. Животот и реалноста се сурови, без разлика дали тоа ти го прифаќаш или не.дека живееш во некој твој badass свет
Сега претера.Не сакам да се ставам во ситуација да ги бранам наркоманите,далеку од тоа,сепак да ги ставиш во ист кош со убијци и педофили не оди.Да,тие покрај својот ги уништуваат животите на своите најблиски,но сепак заслужуваат човечки третман кога веќе има желба кај нив да се излечат.И не е услуга на некого животот да му го одземеш,тоа е едно од најголемите зла заедно со силувањето и педофилијата(овие 3 заслужуваат смртна казна).Сепак го почитувам твојот став.Ако земиш така сите се луѓе, и наркоманите и педофилите и убијците.
Само незнам оти наркоманите треба да се третираат поинаку кога се едно од најдеструктивните појави во општеството.
Не дека се радувам или славам за нивната смрт, ама пак при здрав разум неможам баш да го мразам свештеникот, исто како да убил убиец. Едноставно услуга му направил и него и на сите околу него, а ако е точно дека внесувал дрога во установа за лечење на зависнивци тогаш му направил услуга и на сите таму.
Сега ако тоа е за тебе фашистички така нека биди, само не заборавај дека на тие штитеници таму само им го продолжувал пеколот од кој сакат да се спасат.
Така е.Амин.Toj само го удри со шипка по глава, то што умре е божја воља
Ќотекот излегол од рајот,па сеа размисли...Нели религиите учеа на разбирање, почит, љубов... Или сум го сонувал јас сето тоа...
Види му гнасна фаца, каков свештеник бре, мафиозо прва класа.На овој изгледа тоа метод му било!? Малку претерал! Прав убица! Е....Јебо те попе! Он е за лечење!... БОЛЕШТИНА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CIYP0k7w8GY&feature=player_embedded#!
Владе сепак се работи за убиство, дека бил наркоман не значи дека е помалку убиство.....и плус убиен од свештеник, а се прашувам каква корист имаме од свештениците, колку животи се уништени колку луѓе се закопани од нивната криминогена и манипулаторска идеологија....ок, да не одиме надвор од темата...Е што знаете за мене, дека не сум либерално расположен, да не речам не сум модерен или прозападно ориентиран??
Инаку да во право си,ке ставев акцент на свештеникот ако убиеше некое дете или некој невин. Ама дека убил наркоман кој наводно во центарот каде се лечат наркомани внесол дрога, не гледам што тука треба да се нагласи дека “ ..свештеникот уби..“
А, како сериозно да разговараме на оваа тема?! Ова е ненормална работа, го лечел со ќотек, бе!!! Верувале или не, ама на истиов начин поповиве лечеле и хомосексуалност...Темата ја свртевте на сеир? Браво, убаво е да се види до кај сме потонале.
Шо ми фали на аватарот, твојот да не е поубав??Владе сепак се работи за убиство, дека бил наркоман не значи дека е помалку убиство.....и плус убиен од свештеник, а се прашувам каква корист имаме од свештениците, колку животи се уништени колку луѓе се закопани од нивната криминогена и манипулаторска идеологија....ок, да не одиме надвор од темата...
Владе ако јас те убијам тебе затоа што имаш глуп аватар онака хипотетички.. значи не бива !