Хорор филмови

Што е толку тажно?
Тоа што пишав.

Катастрофа, -10 оцена.

Иначе, пиши какво тип на хорори ти се свиѓаат да ти дадам некој предлог, пошто гледам критички си настроен :D
Со духови.
Не дека сум настроен кон критики колку што сум разочаран од првиот дел на филмот.

можеби највеќе сакам хорори ама со друство да гледаме,
да пада смеа и страв, еве некои од споменативе погоре ке погледнам да видам :eek: сакам ептен СТРАШЕН филм!!!

можеби највеќе сакам хорори ама со друство да гледаме,
да пада смеа и страв, еве некои од споменативе погоре ке погледнам да видам :eek: сакам ептен СТРАШЕН филм!!!

Ако сакаш да го ''уништиш'' хоророт, глеј го со друштво
Се знае како се гледа хорор - сам :)

Мој омилени хорор филмови се: Exorcist - сите, The Omen, Salem's Lot (стариот и новиот), Bram Stoker's Dracula, Silence of the Lambs, Hanibal - Cannibal, Red Dragon, American Werewolf in London/Paris, The Skeleton Key, Silent Hill, The Grudge (ju-on), The Ring, From dusk till dawn, Creep... има и други на кои не се сеќавам сега. За мене добар хорор е оној кој може да направи да се почувствуваш дека ова може и тебе да ти се случи, да почувствуваш адреналин, да ти се испотат рацете и да си легнеш со запалено светло :). Филмовите на мојата листа воглавно се оние кои ме исплашиле (како помал) или ми се допаднала приказната и нејзината филмска интерпретација.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
From Dusk Till Dawn далеку од хорор бе другарче.. :)
Мада исто и Ханибал.
Иначе Skeleton Key има занимљив твист и вреди онака да се ѕирне.

Друго може да помине кај субјективна аll-time-favourite top-something-хорор листа.

The.Cabin.in.the.Woods.2012.KORSUB.720p.HDRiP.XViD.AC3-LEGi0N

Излезе добра копија, се симнува, импресии после - утре.

EDIT,

Порано имав високи очекувања за филмовите, па неретко бев разочаран.

Што е сменето во денешно време?

Во денешно време сум разочаран и од филмовите од кои не очекувам дека ќе бидат добри, ете тоа е све што треба да знаете за насловот над овој пост.

http://www.imdb.com/title/tt0096071/
The-Serpent-And-The-Rainbow-Movie-Best-Horror-Movies-Ever-Zombies.jpg

Арно онака, не многу опасно. Пишува спрема вистинска приказна демек бил праен, со шамани ова она, билки и тешки психоделии, али има гнасни сценичиња. Можи да го ѕирните ако веќе не сте го ѕирнале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom