Армин Ван Бурен доаѓа на Green Beach Festival 3 - 2.8.2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
ван Бурен е кралот на трансот ..
Пффф......бурен е копија на тиесто

Да го немаше Oakenfold, немаше ни А од армин да има...

И да, како што на времето викаа за Дикеј дека треба стан да му купат, сеа еве истото треба и за армин да се каже, треба едно станче да му купат, да не се мачи чоекот да иде натаму наваму толку често

T

Torchyrus

Гостин
Ептен добро !!!
Додека не почни Армин бев нешто поназад кај дрвото десно после отидов скоро скроз напред многу гужва али супер беше , и ало луѓе во Македонија пушта Армин не во Црна Гора не видов ниту едно наше знаме , требаше барем едно да се направи атер :D , али како и да е со или без знаме екстра помина журката :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
Ептен добро !!!
Додека не почни Армин бев нешто поназад кај дрвото десно после отидов скоро скроз напред многу гужва али супер беше , и ало луѓе во Македонија пушта Армин не во Црна Гора не видов ниту едно наше знаме , требаше барем едно да се направи атер :D , али како и да е со или без знаме екстра помина журката :)
pa ti nekade do mene si stoel be:)
ja cela vecer tamu stoev :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
мнооогу пари... многу... ко шо реков на шанк ќе сум... и тоа во випот, глеав се од околу, цела сцена, многу пиќина, фацки и моментот коа некоја Катарина Ивановска ти остава бакшиш... (ја уствари немав појма која е тој до мене ми кажа)
Музиката беше супер (за музиката на армин прам муабет) , Warm-Up срање ко секоја година -_-

уффф....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom