S
StormRage
Гостин
neznam koj kako ke me svane
no ova e najglupata zurka na koja sto sum bil jas
gledam na nikoj ne mu se svigjale lefank icberg i onie dvajcata,a mene tokmu tie me napravija keif
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
neznam koj kako ke me svane
no ova e najglupata zurka na koja sto sum bil jas
gledam na nikoj ne mu se svigjale lefank icberg i onie dvajcata,a mene tokmu tie me napravija keif
rekov ja koj kako ke me svane
Па како да те сване, ти сакаш минимал а си бил на Армин Ван Бурен..rekov ja koj kako ke me svane![]()
...rekov ja koj kako ke me svane![]()
тачно!Па како да те сване, ти сакаш минимал а си бил на Армин Ван Бурен..![]()
pa da povike sum po minimal,techno-electro i slicnoПа како да те сване, ти сакаш минимал а си бил на Армин Ван Бурен..![]()
Пффф......бурен е копија на тиестован Бурен е кралот на трансот ..
pa ti nekade do mene si stoel beЕптен добро !!!
Додека не почни Армин бев нешто поназад кај дрвото десно после отидов скоро скроз напред многу гужва али супер беше , и ало луѓе во Македонија пушта Армин не во Црна Гора не видов ниту едно наше знаме , требаше барем едно да се направи атер, али како и да е со или без знаме екстра помина журката
![]()
мнооогу пари... многу... ко шо реков на шанк ќе сум... и тоа во випот, глеав се од околу, цела сцена, многу пиќина, фацки и моментот коа некоја Катарина Ивановска ти остава бакшиш... (ја уствари немав појма која е тој до мене ми кажа)
Музиката беше супер (за музиката на армин прам муабет) , Warm-Up срање ко секоја година -_-