Армин Ван Бурен доаѓа на Green Beach Festival 3 - 2.8.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ван Бурен е кралот на трансот ..

Пффф......бурен е копија на тиесто

Да го немаше Oakenfold, немаше ни А од армин да има...

И да, како што на времето викаа за Дикеј дека треба стан да му купат, сеа еве истото треба и за армин да се каже, треба едно станче да му купат, да не се мачи чоекот да иде натаму наваму толку често

Ептен добро !!!
Додека не почни Армин бев нешто поназад кај дрвото десно после отидов скоро скроз напред многу гужва али супер беше , и ало луѓе во Македонија пушта Армин не во Црна Гора не видов ниту едно наше знаме , требаше барем едно да се направи атер :D , али како и да е со или без знаме екстра помина журката :)

Ептен добро !!!
Додека не почни Армин бев нешто поназад кај дрвото десно после отидов скоро скроз напред многу гужва али супер беше , и ало луѓе во Македонија пушта Армин не во Црна Гора не видов ниту едно наше знаме , требаше барем едно да се направи атер :D , али како и да е со или без знаме екстра помина журката :)
pa ti nekade do mene si stoel be:)
ja cela vecer tamu stoev :)

мнооогу пари... многу... ко шо реков на шанк ќе сум... и тоа во випот, глеав се од околу, цела сцена, многу пиќина, фацки и моментот коа некоја Катарина Ивановска ти остава бакшиш... (ја уствари немав појма која е тој до мене ми кажа)
Музиката беше супер (за музиката на армин прам муабет) , Warm-Up срање ко секоја година -_-

20120112-katerina-ivanovska4.jpg

уффф....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom