Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 21:20 ---
Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 21:30 ---
Не би простила неверство, зошто да постои трета особа во една врска... ако доволно силно сакате некој, можете да добиете се и од него!!!
Многу хуман и великодушен ти бре.sve se prostuva, sve se prostuva, sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%
sve se prostuva, i garant ne si bila izneverena, t-e mozda si bila no ne ti kazale , inace ke mu prostis 100%
Би си простила доколку имам јака причина ...:nesvest:
Шала на страна ... би простила само на почеток на врска, кога е онака све полабаво за да свати дека нема да го има она што го има со мене и со друга. Потоа нема ни да помисли на тоа, па не мислам ни јас за понатаму![]()
сите велат дека не би простиле , но кога тоа навистина ке им се случи, ке го почувствуваат на своја кожа е тогаш е веке друго.Јас мислев така дека не би простила. негов другар ми кажаа дека ме изневерувал, тој ме убедуваше дека тоа не е вистина дека лаже, дека измислува и сака само да не скара. Му кажав дека ке подолжиме да бидеме во врска но дека не му верувам дека треба да се потруди да си ја врати довербата... Но морам да признаам дека секогаш кога не сме знаедно јас се измачувам со тоа, каде е ? со кој е ? ... воопшто не е лесно да се прости. но вреди да се проба.![]()