Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Ама на пријателските....од пријателските до они официјалните има многу разлика !A да го купиме ние Пандев, ете ти голгетер растура на пријателските
Ама на пријателските....од пријателските до они официјалните има многу разлика !A да го купиме ние Пандев, ете ти голгетер растура на пријателските
истото беше и лани ќе видимеАма на пријателските....од пријателските до они официјалните има многу разлика !
Не е до него. До формата е. Од ова чудо страдаат сите играчи.Истиот муабет може да се каже и за Матри опуштено играат коа треба даваат гол после на официјални натпревари некако ми се кочат, колку и да се подобри формата на Матри или не..мора да се земе топ напаѓач..знам дека не сме по фрлањето пари ама мора еднаш неможе топ играч на рати да се ценкаш на 5 години да го плаќаш
НЕ.http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/1279-2012-08-06-18-01-59
ova da ne e onoj sto imase pred nekolku nedeli statija, demek najzasluzen za kondicionata spremnost na igracite od spanija nesto od barsa porano sto bil ili taka neso??
Плачиме сега за играч како Трезеге, со оваа игра шо ја имавме лани и Трезеге во најдобрите денови сигурно ќе имаше над 30 гола.
Трезеге е сеуште во најдобрите денови , нека изигра еден меч со сегашниов тим, минимум три гола ќе даде . Неможеш да збориш дека еден Трезеге заборавил да дава голови, да можеби сега трча како желка, можеби нема кондиција, ама финтата е дај му топка во шеснаесетник, ќе те направи мајмунПлачиме сега за играч како Трезеге, со оваа игра шо ја имавме лани и Трезеге во најдобрите денови сигурно ќе имаше над 30 гола.
aбе мамицата в'дупNajnovo !
Konte ima suspenzija od 10 meseci !
10 for Conte, nothing for Bonucci, Pepe?Najnovo !
Konte ima suspenzija od 10 meseci !