Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Со ваква игра и однос Енди едноставно заслужува злато, не се сомневам дека за 10-тина минути ќе го има. За Ѓоковиќ немам коментар, се врати 2-3 години наназад.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Во моментот Роже би менувал 10 Гренд Слем трофеи за Олимпискиот... Овој пак, нема Гренд Слем вкусено, ќе земе Олимпијада, што многу јаки тенисери во Историјата немаат... :)
Абе да, и ја сакав да земи, како најдобар во историјата на тениската игра, уште тоа му фали, ама сепак Мареј изигра одличен турнир, одлични два последни меча и сосема заслужено ќе земи злато.
Специфична е Олимпијадата ..
Цела фрка за тоа дека тој ќе земе злато беше од другите фанови :) .. не тие на Федерер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Syn dzabe muabetot od vcera... I novak igra slabo da ama ovoj marej go vnesol inatot vo svojata igra nesto sto mu pomogna na nadal da go simne federer , nole nadal , a sega i on da dokaze deka moze so 3kava
Moze moze ... na olimpijada, inaku Fedeks glej go, i sporedi go so onoj primer od Wimboldon kade go ishamara Marej. ne bese ova pred godina dena, pred mesec dena bese, go koristi maksimalno momentumot Marej i defakto da, si ja ima podobreno igrata ama i takov, so podobrena igra ete, na golem turnir pak istera luzerski sto ne e slucaj sega samo ova nisto ne mora da znaci.

Nejse, za Federer sum vo finalevo i uste se nadevam deka ke izleze od ovaa kal zasto ovoj turnir samo mu fali i toa e toa, ama ocigledno mecot so Del Po si ostavi seriozni posledici vrz negovata igra, Nole drasticno padna vo igrata protiv Marej vo polufinaleto, 3 pati poloso izigra od najlosiot negov mec do sega otkako stana broj 1, istoto vazi i za Federer, eden od negoviot najlosi mecevi moze i vo kariera, bar do sega, nisto ne e gotovo seuste.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Федерер лош апсолутно во се дури и на свој сервис. Толку грешки колку што направи последниве два меча во цела кариера нема направено.
Барем на почеток да се откажеше и да го оставеше одморен Мареј за финалето во двојки

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Мареј :cuc:

П.С.Која му е женскава?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Злато со ас.....браво Енди, иако ми е многу жал за Федексот, човекот ја заслужи Олимпијадата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Апсолутно заслужен триумф, Федерер ништо не покажа, барем малце од тоа на Вимблдон да покажеше, подруго ќе беше.
Голем напредок има кај Мареј.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
За да бидат коментариве комплетни фали уште некој да речи дека џабе му е се кога не освои олимпијада :facepalm:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Многу ми е мило за Andy, и те како го заслужи овој медал.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Злато за мареј:cuc:,да го победиш федерер у три сета не е мала работа.Ова дефинитвно е една од најдобрите партие што ги имам гледано од мареј,иако на моменти имаше доста среќа,сепак апсолутно заслужена победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom