Трактор прегази седум полициски возила

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Американскиот фармер од Вермонт, Роџер Пион, со својот трактор прегазил седум полициски возила.

Претходно се соочувал со помали тужби затоа што минатиот месец давал отпор при апсење и поседувал марихуана.

После „тракторскиот инцидент“ тој е уапсен и во затворот го очекува нова, многу потешка тужба. Никој не е повреден во оваа бизарна сообраќајна незгода.

Ќе одговара и за заминување на местото после сообрајќајна несреќа.

Несреќо една :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

што трактор ќе беше ова жити се-дајте фотка
Тракторист со „лавовско-комитско“ - срце (такви нам ни требаат)
Јас веднаш си помислив кај нас е некаде ова, и се спремав да честам.
А да дојде овде овој со тоа тракторот и да му се даде државјанство, и сал еднаш да помине врз тоа „пајаците“,кога се паркирани во гетото.

А да дојде овде овој со тоа тракторот и да му се даде државјанство, и сал еднаш да помине врз тоа „пајаците“,кога се паркирани во гетото.
Rakovica :icon_mrgr:

Кој машки полов орган бара тема со наслов: Трактор прегази седум полициски возила, во подфорум образование?

Кој машки полов орган бара тема со наслов: Трактор прегази седум полициски возила, во подфорум образование?
Ееее па то ти е бе брате, прегазувањето на милиционерски автомобили ќе стане дел од образованието како што тргнале со казниве :icon_mrgr:

1.jpg

tractor-03.jpg

deere-9530-tractor.jpg

big-tractor.jpg

ИХА ! па овој сем во Пелагонија нема на друго место кај да сврти во
Македонија.Во Овче поле по ридјено ќе прави само тркале-бале и колкук напред-назад. Е баш за овој мислев - веднаш да се повика.
И да ги сплеска тоа Пајаците,кој му ја цицаат крвта на и онака нашиот
сиромашен народ,а трансвузијата оди на полнење на владиниот буџет.

Многу е поучна и едукативна темава, добро што сте ја ставиле во образование. Утре јас ќе одам и ќе им ги сплескам крајслерите со моето имт 539 за инат:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom