Помош, софтверски проблеми и совети

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Да се самоцитирам,ми се појави истиов проблем сега на истата игра,што може да е фрката и како да ја средам,да не лета преку прозор секој дел одделно.
Проблем со драјвери на графичка, ако незнаеш како да средиш прати пп со pass и user од Teamviewer, ќе го средиме :)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Може да пробаш на следниов чекор...
Го бутираш инсталационото двд Windows 7 кога ќе се појави за поставување на јазик "Language" задржи "Shift" и притисни на "F10" да се отвори Command Window и внеси ја следнава команда chkdsk /r и притисни Enter. Оваа ќе трае може подолго, но приближно времето е од 20 минути до неколку часа зависно колку имаш во системот инсталирано работи.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Може да пробаш на следниов чекор...
Го бутираш инсталационото двд Windows 7 кога ќе се појави за поставување на јазик "Language" задржи "Shift" и притисни на "F10" да се отвори Command Window и внеси ја следнава команда chkdsk /r и притисни Enter. Оваа ќе трае може подолго, но приближно времето е од 20 минути до неколку часа зависно колку имаш во системот инсталирано работи.
Го немам инсталационото цд тоа е проблем

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Проблем со драјвери на графичка, ако незнаеш како да средиш прати пп со pass и user од Teamviewer, ќе го средиме :)
Може да е до апдејтите ?
Пиши ми пп или тука како да средам,па ќе пробам а ако не можам,ти праќам pass и user.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Фолдерите и иконите на десктопот цело време ми се редат најлево од екранот, значи ќе си ги наредам пола лево пола десно да кажеме, и откако ќе направам refresh сите пак на лево си се редат натрупани. Чаре?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Може да е до апдејтите ?
Пиши ми пп или тука како да средам,па ќе пробам а ако не можам,ти праќам pass и user.
Долго е многу другар....треба скроз да ги избришеш претходните драјвери, па да чистиш со алатки, па нов Physyx драјвер да снимиш, па нов или постар флеш плеер, па да се сетираат во бровсер други сетинзии итн.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Долго е многу другар....треба скроз да ги избришеш претходните драјвери, па да чистиш со алатки, па нов Physyx драјвер да снимиш, па нов или постар флеш плеер, па да се сетираат во бровсер други сетинзии итн.
Значи у превод мајко мила ми е пц-то,а ништо немам чепкано,од чиста мира почна да ме зеза...после ќе ти пишам пп,па ако можеш среди го,јас не се разбирам многу од тие ствари,само знам дека кај и да е,ќе го летам преку прозор,не ми е јасно само како така наеднаш почна да ме зеза.

П.С пиши ми порака,јас не можам да ти пратам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Значи у превод мајко мила ми е пц-то,а ништо немам чепкано,од чиста мира почна да ме зеза...после ќе ти пишам пп,па ако можеш среди го,јас не се разбирам многу од тие ствари,само знам дека кај и да е,ќе го летам преку прозор,не ми е јасно само како така наеднаш почна да ме зеза.

П.С пиши ми порака,јас не можам да ти пратам.
Ок

H

HoT IcE

Гостин
На лаптопот ми се појави BlueScreen кога пробав да го конектирам мобилниот со лаптоп преку кабелче. Откако го конектирав нејќеше да го чита и земав на мобилниот кај приклучувачот да стиснам посилно зошто ме заебава портот на мобилниот и тогаш се појави плавиов екран.
Еве слики, па кажете лошо ли е ова? Да не се поебало нешто и дали е од тоа?
1.jpg 22.jpg 3.jpg

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Како да поделам едно видео на два дела со windows movie maker..?

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
дечки дај бе кажете како да ги барам драјверите ко ке го преинсталирам windowsot 7 се изнервирав се да молиш некој да ти преинсталира па не можел вака се слики на цд со е важно па нека избриши ако сака се ако знаете некоја програма да ја снимам на цд за компјутерот сам да ги бара и маку објаснување ако можи поз и фала

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
дечки дај бе кажете како да ги барам драјверите ко ке го преинсталирам windowsot 7 се изнервирав се да молиш некој да ти преинсталира па не можел вака се слики на цд со е важно па нека избриши ако сака се ако знаете некоја програма да ја снимам на цд за компјутерот сам да ги бара и маку објаснување ако можи поз и фала
windows 7 сам ќе ги најде драјверите што му се потребни ти само поврзи се на интернет

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
windows 7 сам ќе ги најде драјверите што му се потребни ти само поврзи се на интернет
А ако не најде мрежна win 7 како ке инсталира сам драјвери понатаму ?

Kajgana Shop

На врв Bottom