- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.897
Проблем со драјвери на графичка, ако незнаеш како да средиш прати пп со pass и user од Teamviewer, ќе го средимеДа се самоцитирам,ми се појави истиов проблем сега на истата игра,што може да е фрката и како да ја средам,да не лета преку прозор секој дел одделно.
Може да пробаш на следниов чекор...Решение некое за овоа или да идам формат.
Прегледај го приврзокот 46867Прегледај го приврзокот 46868
Го немам инсталационото цд тоа е проблемМоже да пробаш на следниов чекор...
Го бутираш инсталационото двд Windows 7 кога ќе се појави за поставување на јазик "Language" задржи "Shift" и притисни на "F10" да се отвори Command Window и внеси ја следнава команда chkdsk /r и притисни Enter. Оваа ќе трае може подолго, но приближно времето е од 20 минути до неколку часа зависно колку имаш во системот инсталирано работи.
А да не се замараш и да инсталираш 7-ца? најпаметно ќе ти биде.Го немам инсталационото цд тоа е проблем
Може да е до апдејтите ?Проблем со драјвери на графичка, ако незнаеш како да средиш прати пп со pass и user од Teamviewer, ќе го средиме![]()
Долго е многу другар....треба скроз да ги избришеш претходните драјвери, па да чистиш со алатки, па нов Physyx драјвер да снимиш, па нов или постар флеш плеер, па да се сетираат во бровсер други сетинзии итн.Може да е до апдејтите ?
Пиши ми пп или тука како да средам,па ќе пробам а ако не можам,ти праќам pass и user.
Значи у превод мајко мила ми е пц-то,а ништо немам чепкано,од чиста мира почна да ме зеза...после ќе ти пишам пп,па ако можеш среди го,јас не се разбирам многу од тие ствари,само знам дека кај и да е,ќе го летам преку прозор,не ми е јасно само како така наеднаш почна да ме зеза.Долго е многу другар....треба скроз да ги избришеш претходните драјвери, па да чистиш со алатки, па нов Physyx драјвер да снимиш, па нов или постар флеш плеер, па да се сетираат во бровсер други сетинзии итн.
ОкЗначи у превод мајко мила ми е пц-то,а ништо немам чепкано,од чиста мира почна да ме зеза...после ќе ти пишам пп,па ако можеш среди го,јас не се разбирам многу од тие ствари,само знам дека кај и да е,ќе го летам преку прозор,не ми е јасно само како така наеднаш почна да ме зеза.
П.С пиши ми порака,јас не можам да ти пратам.
windows 7 сам ќе ги најде драјверите што му се потребни ти само поврзи се на интернетдечки дај бе кажете како да ги барам драјверите ко ке го преинсталирам windowsot 7 се изнервирав се да молиш некој да ти преинсталира па не можел вака се слики на цд со е важно па нека избриши ако сака се ако знаете некоја програма да ја снимам на цд за компјутерот сам да ги бара и маку објаснување ако можи поз и фала
А ако не најде мрежна win 7 како ке инсталира сам драјвери понатаму ?windows 7 сам ќе ги најде драјверите што му се потребни ти само поврзи се на интернет