Јас како мал/а!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Јас ко мал сум бил pain in the ass
 

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Kaко мал сум бил најнемирен и најлошиот во клас со уште еден мој другар иле....кога ќе сме земеле на час(уште бев прво одделение)додека наставничката пишувала на таблата ние се шетавме и после ќе земевме да ги штипаме женските по газот...оваа цела исфурана право на директорската маса и таму си го поминувавме часот свиркајќи....за време на паузите пак игравме вистина или предизвик и јас се предизвик,истото што и он дека си ги знаевме сите тајни и предизвикот секогаш беше да бакнеш некое од девојчињата:pos: :pos: Сеуште не ми се верува дека сум бакнувал девојчиња во уста од прво одделение,друг пат пак ќе земеме ќе го скриеме дневникот некаде под некоја маса и потоа никој не одговараше каде е дневникот(да не јаде некој ќотек)...инаку порано сум сакал една другарка и замислете еднаш оваа си игра чипичан и вика...лелееее,еве го ова стигна 75 години и по две секунди почна да плаче и вика ми умреее:pos: :pos: ....кога ќе дојдев дома...сестра ми обично гледаше телевизија на една убава фотеља ама и јас сакав таму да седам и она не стануваше....и јас ќе ги земам јајцата од фрижидерот и по неа:pos: :pos: ..Кога татко ми ќе си дојде поголемиот си го јадеше ќотекот дека сега јас невин сум....каде дете од прво одд ќе прави такви работи.По сите овие глупости ја сепак сум учел и со сите петки поминував иако не и бев омилен од децата
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
според понашањето, ќе мислите дека уште сум дете... и во право сте, 15 год. иам. пратете сега... ОБОЖАВАМ да јадам кучешка храна... па нема ништо лошо во неа... све е убаво мевце, и зеленчук...
 

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Сеа ми текна уште една случка:
Ко сум била малечка , негде 5-6 год. едвај сум ги убедила поголемите деца да ме вклучат во играта ( куку ). И сме се криеле сите...И јас сум трчала да се скријам и сум паднала во варницата на недопраената куќа. Арно шо ме нашле децата и ме извадиле, инаку ќе се удаев. :(
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
сега ова е малце долго ама све е вистина:
1. садев смоки
2. најмногу сакав да се мочам в езеро... најлезетски ми беше
3. обожавав да мачкам по ѕидови со се и сешто... од кечап до мармалад... подоцна оваа навика ја заменив со спреј и графити :)
4. имав малецко столче и секогаш ќе седнев на земја и ќе ја ставев раката на столчето.
5. кога имав 4 и пол години, (сестра ми 6 месеци) ја фатив за нозе, т.е. со главата надолу беше и ја молкнев од спалната до дневната соба...
 
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
_FireFox_ напиша:
Јас се до мојата 5 годишна возраст бев со цуцлички
Јас не сум имал ќејф по цуцлички ама, пак, затоа сеа надокнадувам :icon_roll
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
јас си имав едно шишенце со цуцла и си го носев сегде со мене, и ко имав 5-6 години го остадов на печка на дрва и ми се стопи... се скинав од плачење тогаш, очите ми истекоа... од тогаш ја баталив цуцлата...
 

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Мој кикс како малечка:
на гости кај вујко ми имаше едно мало детенце и неоговата трудна мајка, и го прашуваат "што сакаш да ти роди мама?", он им вика "коњ!", а јас такво мало продуховено се јавувам:"мамо, мамо, мели коњовите ги раѓаат коњиците?"
 

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Eпа јас ко мал сум бил голем инат и мора со ќе напраи брат ми мора и јас. Така да се сеќавам уште коа незнаев да воза, точак, а брат ми нормално постар од мене знае да вози ќе сврти еден круг така од поголемите и коа ќе дое му викав до кај беше и тој ќе ми каже и пошо незнаев да возам јас морав до таму да го туркам и да си се вратам назат ама морам и јас да свртам еден круг со точакот. :pos:
А исто така се сеќавам дека ко мал се што ќе ми доеше при рака морав да ги размонтирам, било тоа пенкало саат(било каков), колички и мн други работи сеа не ми текнуваат. :pos: :pos:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Macedalien напиша:
Јас не сум имал ќејф по цуцлички ама, пак, затоа сеа надокнадувам :icon_roll
:pos::pos::pos::pos:

Дајте бе слики кога сте биле малечки, баш сакам да видам:icon_lol:
 

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Кога бев мал јадев малтар од по ѕидовите на куќите низ маалото!
:pos::pos::pos::pos::pos:
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Jas se sekavam deka bev sve osven devojce!!! Najseriozno!!! I tie gluposti mi pocnaa koga trgnav u skolo, sve so maski si igrav, i fudbal me naucija, bunkeri pravevme, pa so fustan se kacuvav po drva...:nesvest:(i sto pati pagav ama pamet pak ne mi idese...:kez:) POsle...pamtam deka na bratucedite im gi kradev site mozni pistoli, koli4ki i takvi MASKI igracki i sledniot den i placev na majka mi za da gi isfrlime site kukli, barbiki i ubavi nezni rozovi nesta od sobata i da gi zamenime so gore navedenite raboti Sakav da idam na kurs po strelanje!!!!!:ija: :ija: :ija: I do den dened ne mi e jasno od kade takva IDIOTSKA ideja!!! Edinstveno ne se tepav! Toa nikogas...Ama mi dojde pametot, uste istiot toj period se smiriv i denes nisto ne mi ostana vo navika od site gluposti sto gi pravev. Nema sansi nekoj za mene denes ni da pomisli deka sum bila takva. I drago mi e zaradi toa!!!:pipi::pipi: :pipi: :pipi: :pipi:
 
Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
kako мала сите дома сум ги имитирала,сум правела торти од кал,а нај интересно било кога ке се кацам на регалот и на цел глас сум викала:мамо маца се качила на регалот.памтам еднаш бев кај баба и у дворот да фанам сите цвекиња да и ги испокинам,а еднаш мама вареше кафе и ја гледам и си стоам настрана она замина, а ја да фанам у кафето да ставам сол:lud: .глупости:icon_lol:
 

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
јас како мала,омилена игра ми била да шарам по ѕидовите со мрсни боички...
потоа,многу сум јадела бумбари,
па сум усмртувала глуфчиња..
а за другите глупости не ми текнуваат,сестра ми повеќе знае-таа била по цело време со мене...не знам како не сум и здосадила :) :)
 

Lord Vader

The dark side
Член од
10 јуни 2006
Мислења
95
Поени од реакции
0
Kako mal ne bev mnogu nemiren ama sepak imav postojano 50 modrici po mene a ne znaev od kaj se isto i sakav da me nosat vo race se do 4-5 god i toa placev koga ne sakase tatko mi.Ama koga stanav tezok za nosenje morav da cepam peski.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom