- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Јас ко мал сум бил pain in the ass
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеуште не ми се верува дека сум бакнувал девојчиња во уста од прво одделение,друг пат пак ќе земеме ќе го скриеме дневникот некаде под некоја маса и потоа никој не одговараше каде е дневникот(да не јаде некој ќотек)...инаку порано сум сакал една другарка и замислете еднаш оваа си игра чипичан и вика...лелееее,еве го ова стигна 75 години и по две секунди почна да плаче и вика ми умреее
....кога ќе дојдев дома...сестра ми обично гледаше телевизија на една убава фотеља ама и јас сакав таму да седам и она не стануваше....и јас ќе ги земам јајцата од фрижидерот и по неа
..Кога татко ми ќе си дојде поголемиот си го јадеше ќотекот дека сега јас невин сум....каде дете од прво одд ќе прави такви работи.По сите овие глупости ја сепак сум учел и со сите петки поминував иако не и бев омилен од децата

_FireFox_ напиша:Јас се до мојата 5 годишна возраст бев со цуцлички

Macedalien напиша:Јас не сум имал ќејф по цуцлички ама, пак, затоа сеа надокнадувам :icon_roll

i sto pati pagav ama pamet pak ne mi idese...:kez
POsle...pamtam deka na bratucedite im gi kradev site mozni pistoli, koli4ki i takvi MASKI igracki i sledniot den i placev na majka mi za da gi isfrlime site kukli, barbiki i ubavi nezni rozovi nesta od sobata i da gi zamenime so gore navedenite raboti Sakav da idam na kurs po strelanje!!!!!:ija: :ija: :ija: I do den dened ne mi e jasno od kade takva IDIOTSKA ideja!!! Edinstveno ne se tepav! Toa nikogas...Ama mi dojde pametot, uste istiot toj period se smiriv i denes nisto ne mi ostana vo navika od site gluposti sto gi pravev. Nema sansi nekoj za mene denes ni da pomisli deka sum bila takva. I drago mi e zaradi toa!!!