Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
Не е кажано во тие најрелигиозни дали се Рисјани или Муслимани.Сакам да ги поздравам сите мои фанови во Македонија. Најдобри сте, сите ве сакам!!!
Не е кажано во тие најрелигиозни дали се Рисјани или Муслимани.Сакам да ги поздравам сите мои фанови во Македонија. Најдобри сте, сите ве сакам!!!
Јас ви кажувам како верник за значењето на нештото кое не можите да го отстраните доколку сте го добиле (значи од мој аспект то има значење, а бидејќи јас верувам во тоа, залудни ми се вашите зборови и навреди, веројатно како што моите се залудни за вас, па така секој на свој пат, само ете сакале не сакале си го носите, ако сте го добиле )Што ти е бе печат?
Тоа што како бебе те брцнале во леген со млака вода, и што некој тип со долга брада облечен во црно те исплашил мрморејќи неразбирливи глупости??
Ај не се резили.
Имаш блага претстава колку смешно звучи ова? Јас сум бил означен затоа што над мене бил извршен некој ритуал, потполно лишен од било каков смисол, со единствена цел поповите да ќарат нешто, и ЈАС сум означен затоа што ТИ така веруваш?Јас ви кажувам како верник за значењето на нештото кое не можите да го отстраните доколку сте го добиле (значи од мој аспект то има значење, а бидејќи јас верувам во тоа, залудни ми се вашите зборови и навреди, веројатно како што моите се залудни за вас, па така секој на свој пат, само ете сакале не сакале си го носите, ако сте го добиле )
За мене пример твоето можи да биди резилење, за вас ете моето ( бидејќи ако добро сте приметиле, ниту еден верник веќе не мава рецка низ теми, оти смачено му е да реплицира, а вие освен ломотење низ темите дека Бог е за ,,простаците" како мене, можеби и немате попаметна работа, па со душа чекате да си најдите ,,жртва" која научно ќе ја просветлувате) али еве сега и то задоволство ви го скратувам барем јас, крцкајте си со навреди и самопрогласување на паметњаковци, нас глупиве остајте не да си веруваме и да тониме ете во глупостите и резилите наши, но не заборавајте нешто најбитно, тие се НАШИ и само наши, не ВАШИ, па така немаме потреба од Х фактори кои би не ,,просветлиле".. Ајт позз
Ок паметњакович, you win, само помисли некогаш што има над таа елементарна логика преку која упати уште една навреда. Јас си го најдов светлото не се грижи за мене, преку моите извори на кои јас има дадов приоритет, па не планирам во иднина да дообјаснувам и да се вртам во круг, следејќи ја познатата реченица на Шопенхауер за која сите се придржуваме и атеисти и верници во овие дебати-,,Вистината е вистина само ако за мене е вистина", со мој начин на живот поткрепен преку учењето на Исус кој за мене покрај Син Божји е најголем и најдобар практичен филозоф(со своите параболи) пред сите останати, Ничевци, Кантовци, Фројдовци и така натака. Следејќи го начинот на кој пишуваш и целата таа иронија, само се повеќе и повеќе си ја потврдувам точноста на патот по кој сум фатил да чекорам, оној чистиот, човечкиот, што не е за курнази.Имаш блага претстава колку смешно звучи ова? Јас сум бил означен затоа што над мене бил извршен некој ритуал, потполно лишен од било каков смисол, со единствена цел поповите да ќарат нешто, и ЈАС сум означен затоа што ТИ така веруваш?
Изгледа да се биде рисјанин значи да се биде лишен од елементарна логика...
Инаку, немам никаква желба никого да просветлувам, ти сам ако не си го најдеш светлото на умот, никој не може да ти помогне...
Абе нема проблем, ќе ве толерираме. Ќе истресеш некоја зелена, лишена од било каков смисол, и кога ќе ти укажат дека тресеш зелени, ќе се навредиш, и ќе тврдиш дека твојата логика е духовна.Ок паметњакович, you win, само помисли некогаш што има над таа елементарна логика преку која упати уште една навреда. Јас си го најдов светлото не се грижи за мене, преку моите извори на кои јас има дадов приоритет, па не планирам во иднина да дообјаснувам и да се вртам во круг, следејќи ја познатата реченица на Шопенхауер за која сите се придржуваме и атеисти и верници во овие дебати-,,Вистината е вистина само ако за мене е вистина", со мој начин на живот поткрепен преку учењето на Исус кој за мене покрај Син Божји е најголем и најдобар практичен филозоф(со своите параболи) пред сите останати, Ничевци, Кантовци, Фројдовци и така натака.
Ти го мислиш тоа, не заборавај, не и јас , , а за навредата уживај, премногу аматерска и едноставна е, сум сретнувал и посочни на други места на кои сум одговорил со минимално внимание и напор, нешто налик како за твоето.Абе нема проблем, ќе ве толерираме. Ќе истресеш некоја зелена, лишена од било каков смисол, и кога ќе ти укажат дека тресиш зелени, ќе се навредиш, и ќе тврдиш дека твојата логика е духовна.
Ако ти е духовна логиката, а не од овој свет, најпаметно е да не поштедиш од нејзините испади, затоа што човечкиот јазик трпи само обична, проста, земска логика.
За филозофијата, ако Исус е филозоф, јас сум Вајат Ерп.
КОЈА навреда? Јас не те навредувам, јас само констатирам факти. Фактите се тие кои те навредуваат. Оној против кого зборува разумот, многу бргу ќе почне да зборува против разумот.Ти го мислиш тоа, не заборавај, не и јас , , а за навредата уживај, премногу аматерска и едноставна е, сум сретнувал и посочни на други места на кои сум одговорил со минимално внимание и напор, нешто налик како за твоето.
И за крај биди слободно кој сакаш, никој не ти се меша.
Така, и малку аматерска поезија на крајот, дава некоја арома на мистика...Последен пост од мене, на оваа тема, во овој универзум, на оваа планета, каде ние сме само обични пчели заглавени во своето ,,домче" без да знаат надвор што се случува.
Најинтересни ми беа у школо,абе брат ја сум атеист.Дојде тест истиот се крсти помогни Господе,поможи БожеТука се параат атеисти а у ствари во реалноста од црква не искачаат
Hellou Vajat toa sum jas doc holidej tvojot friendАбе нема проблем, ќе ве толерираме. Ќе истресеш некоја зелена, лишена од било каков смисол, и кога ќе ти укажат дека тресеш зелени, ќе се навредиш, и ќе тврдиш дека твојата логика е духовна.
Ако ти е духовна логиката, а не од овој свет, најпаметно е да не поштедиш од нејзините испади, затоа што човечкиот јазик трпи само обична, проста, земска логика. Над таа логика, почнува нелогичното, односно ирационалното. Ако сакаш да ги видеш последиците на излевањето на ирационалното, една посета на душевната болница во Демир Хисар, ќе ти ги отвори очите.
За филозофијата, ако Исус е филозоф, јас сум Вајат Ерп.