- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Оти бе грдо? Баш се kewl. Јас сатисфајд. В крај.Да, грдо е. Оди на плоштад позади телевизорот на лесковачка или позади гиманзијата кај Цена
Оти бе грдо? Баш се kewl. Јас сатисфајд. В крај.Да, грдо е. Оди на плоштад позади телевизорот на лесковачка или позади гиманзијата кај Цена
Најдобри хамбургери дефинитивно во Палма кај Гимназија, а пици пробај во Виа Сакра кај Св.Софија, според мене најдобри во градов.Кажете кај да јадам хамбургери пици таква брза храна во охрид ... знам само Леонардо добра пицерија е .. друго нешто ?
Од таму такси до град 150-200 денари од прилика ко ке видиш подобро да најдиш по 600-700 денари во центар однего вака .. рачунај минимум 300 за такси и спиење ... ѓаол и полДај кажете каде има соби некаде Коњско,Рача ама по некоја разумна цена(300-350 денари по ден од човек) и колку е такси до град?
Абе за мене е скроз океј,али овој волов со мене шо ќе иде запнал нејќел у центар,па нејќел.Чуди сеОд таму такси до град 150-200 денари од прилика ко ке видиш подобро да најдиш по 600-700 денари во центар однего вака .. рачунај минимум 300 за такси и спиење ... ѓаол и пол
Еј,па не било толку скапо бе,ја си мислев над 300 е некадеTакси 150 денари ти е до Koњско, до Рача упола, а денски ак ојш на постојка, на секој 3 минути ти врват такси, комбина, автобуси за по 20-30 денари.
Епа варди се, ак те намирисет можит да те здрпет..Еј,па не било толку скапо бе,ја си мислев над 300 е некаде
Да пробувам да го скријам скопскиот акцент а?Епа варди се, ак те намирисет можит да те здрпет..
Шо знам да ти кажам, до 8 сатот на вечер на секоја минута што се вика, после малце послабо, но нели си има редовни до 11 сатот на вечер.. За после то незнам.Да пробувам да го скријам скопскиот акцент а?
И до кое време врват комвиња и автобуси?
Поголем џуптин од тебе кај имат,ој измисе еднаш зш корниш на нечистотија па после зборви за џупциве,ууууу тамо.Кој и да е само не џуптинов ... ми се смачи од таквите имаше еден со мене што учеше и ние викај го џуптин а тој се претставуваше како египјанец али и класниот го заебаваше многу тој еѓуптин го викаше .
И ти си од таја сорта ... коалиција сега со Џупацон ... ке градел пирамида кај чинарон ..Поголем џуптин од тебе кај имат,ој измисе еднаш зш корниш на нечистотија па после зборви за џупциве,ууууу тамо.
Како прво никакви теоретски шанси немат за тој да бидит градоначалник,то е жива глупост,а тој со сакат нека кажвит за пирамиди глупости.Туку одма го накриви чоекот синкир еве којзнајт шо се напрај.И ти си од таја сорта ... коалиција сега со Џупацон ... ке градел пирамида кај чинарон ..
Ваљда ке донесит Далипон некој фараон некој дедо негов да го ставит тамуПирамида е гробница море, кого ќе закопвите таму?