@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.113
UNLIMITED POWAAAAAAAAAH!!!!!!!!-Emperor PalpatineИ во моментот кога мислевме дека ова е крајот и дека нема излез:
Женската вагина може да произведува струја.
Тато плајча ама за кој тато правиш моабет? Едниот тато е богат него исти кур му е дали ке плати 5000 или 7 000 , него со другиот тато шчо праиме што зима 200 евра просечна плата??Кур го боли народо дека струјата поскапела,ионака тато плајча
Абе ти млад си и знајш да користиш интернет и ќе разбериш шо се дешават.Стварно, мене ми е небитно дали Латас ќе извести за тоа. Зашто он и да извести и да не го направи тоа, сметката пак јас ќе треба да ја платам на први нареден месец. Ништо не ми менува.
Е па кога ја уништија А1. Велија ваков таков ама неговите новинари секоја дупка и ја наоѓаа на владата. Сега откако ја нема А1 наеднаш се поправија условите за живот во државата? Алал нека им еКаде е границата на трпение на овој напатен народ....или сите ќе гледаме само Сител,односно само Латас
Не плаќаше данок.Е па кога ја уништија А1. Велија ваков таков ама неговите новинари секоја дупка и ја наоѓаа на владата. Сега откако ја нема А1 наеднаш се поправија условите за живот во државата? Алал нека им е