Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Која мафија човече....СТРАШНО!!!:confused:
Каробио за вршење спортска измама добива 4 месеци суспензија,а од Конте за непријавување спортска измама (за која наводно знаел) бараат построга казна од година-две.
Тоа е исто ако некој украде кола,го фатат и добива 4 месеци казна,а тој што го видел како ја краде, а не пријавил во полиција добива 1 година.:facepalm:

Ете го тој "релевантен" италијански суд.Очигледно на некој му смета јак Јувентус,затоа и ќе тоне Серија А.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Abe ova se e isplanirano i kje teraat i kje probuvaat da mu ja zgolemat kaznata na so e mozno povekje!!:mad:Vidoa se slozi za 3 meseci i si vikaat abe zoso da ne mu napravime 4 meseci i posle koga ke se slozi ke pukne nekoja 'bomba' 1 godina suspenzija za Conte:mad: Znaci mamata da im ja ebam:mad: Toj mrsulot od siena(mu go zabporaviv imeto) so go obvini Conte ke dobiel 4 meseci samo abe ajdeee!!! Da im se vrati trostruko na site kostapleri sve im ebam :mad:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Abe ova se e isplanirano i kje teraat i kje probuvaat da mu ja zgolemat kaznata na so e mozno povekje!!:mad:Vidoa se slozi za 3 meseci i si vikaat abe zoso da ne mu napravime 4 meseci i posle koga ke se slozi ke pukne nekoja 'bomba' 1 godina suspenzija za Conte:mad: Znaci mamata da im ja ebam:mad: Toj mrsulot od siena(mu go zabporaviv imeto) so go obvini Conte ke dobiel 4 meseci samo abe ajdeee!!! Da im se vrati trostruko na site kostapleri sve im ebam :mad:
Carobbio , toj e pickata , da i ebam se zivo i divo..

Kako e mozno be ovaa.. Da go jade samo Konte i Alessio pomosnikot , a drugite igraci i sto drugo na Siena nikomu nisto .. ti ebam toa Carobbio igracka na.FIGC protiv Juve...

19:00 protiv Benfika , mozno e da gi gledame Markizio i Giovinco vo igra :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Добро само мене ова ми е нелогично,еден играч го обвинува Конте додека цел тим на Сиена негира,и сега за федерацијата само Каробио е релевантен а другите не?дај нека ми објасни некој... добро пиша Јуве ултрас,Каробио ваљда си се спогодил со федерацијата па ако го каже Конте он да добие помала суспензија а на Конте дај му што повисока суспензија само затоа што не пријавил.. па чекај кај се останатите од Сиена што знаеле?или они не играат во Јуве па не е битно за нив...

Порто местеле утакмици кога Мурињо бил тренер 2003-04 и биле казнети со само 6 бода одземање а Мурињо и неговиот стручен штаб не добиле никаква казна:pos::pos: изглеа ова интерашите никогаш не го знаеле:icon_mrgr:

само претседателот бил казнет 2 години суспензија.. во Италија тренерот кој одбил да ја намести и што не пријавувал добива суспензија, другите ништо:icon_mrgr:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Некој стрим да не ви се наоѓа за со Бенфика?
То е сеа,баталете ова со Конте не можам да читам и само да се нервирам. Научија тие кретените од Федерација дека се бескичмењаци се управата на Јуве уште ко не се побунија за трета ѕвезда и видоја дека можат да не јават како сакат и ќе си трпиме ние навивачите
Со овие играчи шо ги имаме моментално (без разлика дали уште некој шпиц ќе дојди) можиме два тимој да напрајме и двата ќе се најсериозни кандидати за скудето,ама без мозокот Конте ете му шанса на Милан и Интер пошто на било кој друг начин можат само да му се фатат на Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
То е сеа,баталете ова со Конте не можам да читам и само да се нервирам. Научија тие кретените од Федерација дека се бескичмењаци се управата на Јуве уште ко не се побунија за трета ѕвезда и видоја дека можат да не јават како сакат и ќе си трпиме ние навивачите
Со овие играчи шо ги имаме моментално (без разлика дали уште некој шпиц ќе дојди) можиме два тимој да напрајме и двата ќе се најсериозни кандидати за скудето,ама без мозокот Конте ете му шанса на Милан и Интер пошто на било кој друг начин можат само да му се фатат на Јувентус
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165763&part=sports
Еве ти стримови

Член од
12 март 2010
Мислења
203
Поени од реакции
74
http://www.rojadirecta.me/goto/elsalvadortupais.com/elsalvadortupaistv.html.html veetle

http://www.rojadirecta.me/goto/si24net.blogspot.com/

G

grande-juve

Гостин
JUVENTUS
Buffon; Lichtsteiner, Marrone, Bonucci; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Matri
Substitutes: Storari, Leali, Masi, Rugani, Ziegler, Untersee, Pazienza, Pogba, Giaccherini, Krasic, Boakye, Quagliarella
Manager: Conte 3-5-2 играме, Падоин и Асамоа крилни бекови

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Вие што гледате на сопкаст, да не имате идеја зошто ми е ваква сликата.
Што и да гледам, ваква е. Тоа е од Вимблдон, а и сега кога пуштив да гледам фудбалот, пак е иста

Има некој идеја зошто ми е ваква сликата на сопкастот?
Брзината на нетот е одлична. Мал милион пати правев Uninstall на сопкастов и сликата е ваква на скоро сите, а нонстоп на појаките. Едно време беше супер сликата.Прегледај го приврзокот 45715

A

apidrone

Гостин
Вие што гледате на сопкаст, да не имате идеја зошто ми е ваква сликата.
Што и да гледам, ваква е. Тоа е од Вимблдон, а и сега кога пуштив да гледам фудбалот, пак е иста
Channel - 133759
Супер е.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
полека,без фитли и запалки........Арсенал е презадоволен со обештетување од 25 мил евра,вие се палите на некои 70.....дајте логика малку

заборавете на Ван Перси,му се дуе цената пред премин во некој друга англиски ривал......
70 со прерачуната плата

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Channel - 133759
Супер е.

Тој ми е пуштен, ама да не знае некој зошто ми е таква сликата. Дали се соочил некој со таков проблем.
Го бришев, го снимав, пак исто.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Имав проблеми со нетот па сеа ја пуштив,кажете нешто играта како е...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
иначе сношти видов слики на јувентусмк од регистрацијата на официјалниот фан клуб. Епа нека е со среќа,лично не ги познавам тие дечките од Скопје ама ако има некој тука на форумов,браво шо ја истеравте иницијативата до крај и шо поголем број членови нека се зачленат па да се развива ко шо треба

Kajgana Shop

На врв Bottom