Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Нема откажување за Хјуит, ме изненади.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Toa e работата за тенисерите кои играат против Новак. Се ,,повампируваат'' и играат 3 класи подобро од моменталната форма. :oops:
Се јави одма со зајадлив коментар а? само уште да разбереше на кои тенисери мислев во постот и добро ќе беше, да ги ставаш тие тенисери на ниво на легенда како Хјуит е срамота, Хјуит беше и сеуште е играчиште.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Се јави одма се зајадлив коментар а? само уште да разбереше на кои тенисери мислев во постот и добро ќе беше, да ги ставаш тие тенисери на ниво на легенда како Хјуит е срамота, Хјуит беше и сеуште е играчиште.
Хјуит од 2002 и Хјуит во последните години се два различни поими.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Хјуит од 2002 и Хјуит во последните години се два различни поими.
Не е битно, гледај го во мечов, сакаш да ми кажеш дека се споредува со Бенето, или Истомин? техниката и планот на игра му е 10 класи над нив.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Не е битно, гледај го во мечов, сакаш да ми кажеш дека се споредува со Бенето, или Истомин? техниката и планот на игра му е 10 класи над нив.
Нема константност ни тој, го глеам мечот, изигра убави поени, не го споредувам со тие играчи, ама не можиш да речиш дека сеуште е играчиште, да е играчиште, немаше на последниот Вимблдон да дојди со вајлд карта.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро е, 7-5 за Ноле во втор сет... Ајмо Ноле :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Малце повеќе ко ќе е агресивен одма резултатот е во негова полза.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Ништо не го менува фактот дека Хјуит е измислен за Бенето, Фала или пак Истомин, незнам како не се разбираме или гледаме можеби друг меч денеска? муабетот е дека тенисери од 3 класа играат како топ 10 кога е Федерер во прашање, дали е голема мотивација или нешто друго незнам, ама тоа е факт, не се правдам нити измислувам топла вода, само гледајте малце објективно на мечевите и ќе дојдете до ист заклучок.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.978
Поени од реакции
116.642
Дали си свесен каков ноќен живот има во Лондон? who cares about fucking rain :D

Иначе AO од поглед на организација е добар, ама подлогата е најлоша што постои, ултра споро е поен не се зима......поспоро е од RG озбилно, и тоа видно поспоро...ужас!
:pos:
Abe ne mislev u pogled na podlogata, tuku poradi faktot sto ednas u 100 godini se odlozuva mec poradi dozd, uvek znam deka ke gleam tenis, deka nema da ima otkazuvanje. Wimbledon si e najdobar i najcenet turnir kaj teniserite, nema zbor ali mene strikno epten me nervira vremeto i toa sto nemozam na raat tenis da si gledam, a baska ispaga ko dzabe da go stavija krovot, ovie organizatorite do tolku sakaat da ja zacuvaat tradicijata sto nekogas koga vrne ne go spustaat krovot cekajki da prevrne.
Inace za nokniot zivot u London (y) Samo za da stignam ja do toj noken zivot treba banka da ograbam, a dodeka ne ograbam ke si bidam standard lik u Paradizo, Havana, 69 itn... :D

А

Анноун

Гостин
Ден на жалост во моето срце, ми изгуби либето :(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Од кога смени спонзор за опрема има освоено некој турнир Новак?
Па само Париз и Лондон ги изигра со нив, толку, на Ролан Гарос најбољи пласман имаше, ваму загуби од Федекс.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Game over, моментот кога почна да калкулира Хјуит и да игра на долги поени наместо да ги кратки јасно беше дека тоа е неговиот крај :D

Еден сет така може да изигра, еве и 2.....ама 3 вс Ноле нема шанси...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom