Ракомет, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
Па реално србите да не беа на домашен терен, немаше ни да дојдат до тоа сребро, додуша немаше ни во први пет да се, а не пак некој медал да освојат.
Ете на неутрален терен, се виде кој е кој на Балканот.
Мислам, Македонија да беше, немаше да се посере волку на утакмицата.
Играат глуп старомоден ракомет, ништо не се променило, ги читаат како селски буквар, исто како и нас во последно време.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
И овие со сребро од ЕП:гомце:
Шо ти прави домашна публика, еве ти најдобар доказ.
Zatoa i nie 5ti so Shundo zavrsivme, ja koa zborev ... kanti tropaa, pa uste mnogumina iznenadeni bea sto ne se plasiraa za London.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Zatoa i nie 5ti so Shundo zavrsivme, ja koa zborev ... kanti tropaa, pa uste mnogumina iznenadeni bea sto ne se plasiraa za London.
Па и во Шведска игравме како на домашен терен, а реално и не сме којзнае колку послаби од Шведска, посебно не од Унгарија која за жал и со мизерни играчи не плесна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И во Шведкса игравме пред полна сала ама пак ништо не направивме. Има разлика менталитет и стварно да си ропак.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па реално Македонија појака е од Србија за мене, а и публика појака од нив имавме, само со Хрватска се напалија па така и ги тепаа...:sick:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
И во Шведкса игравме пред полна сала ама пак ништо не направивме. Има разлика менталитет и стварно да си ропак.
Toa vo Shvedska teatarot ne se sporeduva so ona vo Srbija, razlikata bese crno so belo, dosta crveno zolto na tribini ne znaci i deka nekoja hardcore atmosfera se sozdava a toa bese slucaj vo Srbija, nejse, ne e ova tematika na muabet, cisto se nadovrzav na nas ko reprezentacija koja isto go '' iskoristi '' faktorot publika bajagi, namerno se navodnicive tuka zasto ja i togas i sea seuste sum dosta nezadovolen od izdanieto vo Srbija kade komotno so podobar trener pod difolt ke go imaa plasmanot vo najdobrite 4 u Evropa, ko kosarkarite.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Дај не зборете глупости,не значи дека србија ако била 2 место на европското мора да биде и сега,на некои ракометари формата му е падната .можат да завршат и први и 10 ,но се зависи од играта на теренот ,од моментот кога натпреварот ќе почне

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Дај не зборете глупости,не значи дека србија ако била 2 место на европското мора да биде и сега,на некои ракометари формата му е падната .можат да завршат и први и 10 ,но се зависи од играта на теренот ,од моментот кога натпреварот ќе почне
Дај не зезај, екипата на Србија е голман од светска класа и 15 третокласни играчи.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Хмм,не е така,половина од српската репрезентација играат во јаки клубови.Србија има се уште шанси ако ја победи Унгарија,Кореја и Данска.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Хмм,не е така,половина од српската репрезентација играат во јаки клубови.Србија има се уште шанси ако ја победи Унгарија,Кореја и Данска.
Со Унгарија се на исто рамниште по квалитет, Корејците се послаби реално ако правиме муабет, ама Данците ќе ги тепаат кога ја ќе си го видам тилот!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Едно е да играш, друго е да седиш на клупа кај јаки тимови.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Засега тврд ракомет,со добри одбрани....посебно во Б групата која е далеку посилна и понеизвесна...
Данците некако се мачат,но сепак победуваат..
И со Унгарците,а и вечерва се издигнаа и со добар финиш успеаа да освојат тешки бодови...
Посебно тешка победа беше над Шпанија,Шпанците се покажаа како цврста екипа,заслужија барем бод денес,Омбрадос се разбрани во второто полувреме,Данците немаа решение,се чекаше само од Хансен...
Уште еднаш се докажа дека Хансен е душата на тимот,ако го немаат него не се ништо,шутира кога е најтешко,асистира,навлекува човек,прави вишок...
Се изнапромашија денес крилата на Данска...посебно Линдберг...
Успеаа некако да добијат. иако нијанси одлучуваа,лесно можеше Шпанија да добие.....
Остануваат топ фаворити за медал....
Хравтите и одржаа лекција на Србија...
Водство во најголемиот дел од мечот,Србите водеа само со 2-1 и толку беше,нон стоп бркаа,не стигнаа ни до нерешено....
Илиќ се изгуби тотално,го стопија....
Каква само одбрана изигра Хрватска денес,еден куп блокирани шутеви....Гојун се истакна...
Вака ако продолжат имаат шанса за медал...
Сепак вистинската сила на Хрватска ќе ја видиме во дуелите со Шпанија,Данска и Унгарија,реално досега се сретнаа со најслабите противници во групата...допрва следува вистинското....посебно дуелите на Хрватска со Шпанија и Данска...:vozbud:
Во другата група Французите се топ фаворити за првото место во групата..(оваа група е неколку класи послаба)....
Исланд и Шведска се солидни репрезентации,но не се на нивото на кое сме навикнале...
Освен Франција од оваа група не гледам репрезентација која би можела да се замеша бо борбата за медалите....
Мој тип е финале Франција-Хрватска/Данска.....иако не ги отпишувам предвреме и Шпанците....

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Дај бе не се занесувајте србија со ваква мизерна игра нема шанса да ја тепа унгарија а камоли данска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom