Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Гоше и пружа све на жена, највише сака кога и пружа алишта
За првото набројување .Има како нема еве ти грда девојка со слика:Што имаме заклучено:
- за Гоше нема грда девојка;
- за Гоше нема лош играч.
Со болдираниот дел не се согласувам со тебе.Гоше и пружа све на жена, највише сака кога и пружа алишта
Искочија цифрите, договорот со Шевролет или Џенерал Моторс како сакате е 28 милиони фунти по сезона или 196 милиони фунти за сите 7 години Јас па мислев стотка ако зеле добри се.
Него не знам дали пратите женски фудбал, ова е полушпицот на USA, Алекс Морган
https://p.twimg.com/AzD-TPBCcAEfhki.jpg:large
First purchase here in Manchester... Wearing it to Old Trafford for our walk through, gotta represent!
Ахахаха јас кариера ко полушпиц даПомислив дека си ти оваа...Си викам,готово ќе ја запросам на форум Има ли нешто поромантично од запросување на форум ?
Од 2014 година Шевролет на нашите дресови. Денеска е објавено дека имаме потпишано договор, сумата не е откриена, но мора да е огромна. Баш ме интересира како би изгледал дресот со Шевролет.
Chevrolet signs seven year deal
А моментално ми е отворен сторот во друг таб и си гледам дресови, дуксери, маици и си викам редно време е да нарачам нешто и јас. Сеа дефинитивно ќе чекам некој што ќе оди во Англија па да му порачам вака нема шанси.Нарачка на дрес од Манчестер Јунајтед!
Здраво дечки можеби добар дел од вас се добро запознаени но сепак еве ќе споделам. Нарачав дрес од официјаланата страна на Јунајтед, гостинскиот бел дрес што неодамна го промовираа. Дресот чини 45.83 фунти и шипинг плус 11.33 фунти, што вкупно изнесува 57.16 фунти. Испораката брза за 1-4 работни дена и така и стигна. Ми се јавија дека имам пратка и дека можам да ја отпочнам процедурата. Дека ми е потребен шпедитор да поднесе документи за царинска постапка. Ми испратија се што е потребно да отпочне процедурата: полномошно во 3 примерока, копија лична карта, превод на фактурата(доста смешно) изјава ...Давачките за процедурата се вака: Складишнина - 453 ден; Подготовка и поднесување на ДЕД - 454 ден ; Изработка на ЕЦД - 2478 ден ; царински давачки - 1690 ден. или вкупно - 5075 ден.
Дресот ме чинеше 9575 ден.
Ако не го цариниш во рок од 20 дена ти следува казна од 300 евра во денарска противвредност
Каде тоа ние живееме и грабеж е во врска со давачките кон државата.
Сепак на крај дресот е убав и драго ми е што го имам.
GGMU идеме на 20-та титула. Поздрав!
Има доста работи во сторот ама нема резон да плаќаш дуплоА моментално ми е отворен сторот во друг таб и си гледам дресови, дуксери, маици и си викам редно време е да нарачам нешто и јас. Сеа дефинитивно ќе чекам некој што ќе оди во Англија па да му порачам вака нема шанси.
Колку пари те фати дресот од bangkok jersey?Nemojte dresovi od oficijalna, ne deka se losi tuku ke treba da ima ja izvadite platata i na onie sto rabotat na carina. Jas od bangkok jersey si poracav dres i super e dresot eve veke edna godina, nisto nitu mu se ima odlepeno nitu otparano, nitu pa boja ima pusteno. Tamu ne mozat vaka da te opelesat zosto dresot e 30 dolari, od carina se kurnazat na pratki poskapi od 45 evra i lupaat DDV i slikaj se posle.
Na deckovo ispaga poveke ke mu se isplatese do Solun da pojde da si kupi i da se vrati. Pa i do UK ke stignese so tie pari
Секако дека е така, секое школо се плаќа. Затоа и пишав да не заебе и некој друг. Има алтернативни решенијаNemojte dresovi od oficijalna, ne deka se losi tuku ke treba da ima ja izvadite platata i na onie sto rabotat na carina. Jas od bangkok jersey si poracav dres i super e dresot eve veke edna godina, nisto nitu mu se ima odlepeno nitu otparano, nitu pa boja ima pusteno. Tamu ne mozat vaka da te opelesat zosto dresot e 30 dolari, od carina se kurnazat na pratki poskapi od 45 evra i lupaat DDV i slikaj se posle.
Na deckovo ispaga poveke ke mu se isplatese do Solun da pojde da si kupi i da se vrati. Pa i do UK ke stignese so tie pari
30 dolari negde sose dostava, tuka koga stigna samo 100 den postarina plativ.Колку пари те фати дресот од bangkok jersey?