Првиот впечаток е катастрофа !
Дали за брзо време ќе го бараме хари да се врати
и по се изгледа ќе мора во потписот да ги сменам хари и миле со илчо и иванов
Не ми јасно како од ОФС Битола нема предложено член за управниот одбор на предлог на ад-хок комисијата а предложиле од липково и другио еби ветер села мора мамата да ви ја ебам на сите !
Јас бев најмногу против хари но не ми е јасно како можеја двојзично да го направат ффм и гледам аце пиши дека хари го направил тоа, море ич не ме интересира кој го направи овие треба да го сменат ако се толку јаки и добри а да ти појаснам предлогот беше на хари ама за новиот стаут гласаа сите делегати(93 ) значи сите се криви а најмногу овие вмровски-партиски слуги кои со цел да го сменат хари го дадоја газот под кирија кај албанците !
Како може да го гласаат на невидено со ништо на црно и бело пишано илчо не даде програма проекти каде ќе стави акцент ништо !ама баш ништо си излезе на говрница фала и пријатно па ова до сега го немаше во зимбабве од хари што го правеше ама исто и сега овие старо нови лица што го прават исто го нема ниту во зимбабве
РЕЗИЛ !
Дај боже од уефа нека ни опнат забрана и некој казна од 5 години и се нека си еби мајката и од ново да почни фудбалот во оваа држава !